1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí si vyšláplo na Bernartice, ty tak ztratily cenné body v boji o postup


Branky


13

V dalším domácím utkání 1.A třídy se na půdě Lokomotivy představil tým z Bernartic, který se před zápasem nacházel na druhém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Již začátek utkání naznačoval, že  přestože Bernartice přijely v roli favorita, domácí Veselí jim nic zdarma nedaruje, když skvěle fungující obrana Lokomotivy likvidovala všechny pokusy o ohrožení branky Jakuba Hejla. Naopak na druhé straně se do první větší šance dostal Matěj Ježek, ale ze slibné pozice pouze trefil brankáře hostů Fučíka. O chvíli později se řítil na branku Bernartic Petr Daněk, ale otevřít skóre utkání se mu také nepodařilo a tak poločas skončil bezbrankově.

Čížek rozhodl

 

Hosté se snažili ohrozit branku Lokomotivy především dlouhými míči, v 55. minutě byl centr Bernartic nebezpečně tečován a jen těsně míjel branku veselského Jakuba Hejla. O pár minut později vyslal Dominik Doležal pěknou střelu ze střední vzdálenosti, která ale také gólem neskončila. V 62. minutě se po chybě v obraně hostů zmocnil míče kapitán Veselí Martin Čížek, který se proti brankáři Bernartic nemýlil a střelou k tyči otevřel skóre utkání. Hosté se poté snažili vyrovnat utkání a vytvořit si tlak, ale pevná obrana Lokomotivy v čele s brankářem Jakubem Hejlem se snažila Bernartice do žádných větších šancí nepouštět a tak utkání skončilo těsným vítězstvím 1:0.

 

AUTOR: Filip Gruntorád



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] (90. F. Gruntorád [-] ) , M. Ježek [-] , D. Dekhli [-] , D. Fichtner [-] (23. P. Fukal [-] ) , D. Doležal [-] , D. Čech [-] , P. Kolář [-] , J. Marcilis [-] , A. Hruška [-] , M. Čížek [-]

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - S. Češka [-] , J. Novák [-] , P. Mrkáček [-] , T. Češka [-] (79. M. Buriánek [-] ) - V. Ťupa [-] , A. Staněk [-] , D. Smrčina [-] , D. Kukrál [-] - P. Kloboučník [-] (59. J. Růžek [-] ) , A. Rakovan [-] -

ŽK: 88. P. Fukal , 90. M. Čížek - 65. V. Ťupa , 76. J. Růžek , 90. S. Češka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nedvěd Petr - VALEŠ Radek, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích