Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.5

Zázemí

--

Sedlec na rozloučenou porazil Strakonice


Branky


15

V posledním duelu už o nic moc nešlo, ale Sedlec chtěl účinkování v 1. A třídě zakončit vítězně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A to se mu podařilo. Strakonice celý zápas tahaly za kratší konec a domácí měli po celé utkání více šancí, i když skórovat mohli i hosté. V prvním poločase ale měli střelci vychýlenou mušku a žádný z pokusů v brance neskončil. Gólově utkání odšpuntoval až v 57. minutě Koch, který se prosadil nadvakrát po standardní situaci. O chvíli později Zíka vystihnul špatnou rozehrávku, našel střídajícího Bláhu a ten s přehledem zvýšil domácí vedení. Hosté pak dokázali díky pěkné Šrámkově střele snížit, ale dvě minuty na to si připravil nejhezčí akci zápasu T. Kučera, který si na rohu vápna zaseknul míč a krásně trefil protější šibenici.

 

Za chvíli to zkoušel znovu dvanáctigólový střelec Kučera, ale jeho lob z 35 metrů skončil na břevně, podobně jako pokus Bláhy. Střídající Cimrhanzl pak za Strakonice snížil, ale poslední body sezony zůstaly zaslouženě domácím. Sestup sice výhra odvrátit nemohla, ale Sedlec ukázal, že i on umí v nejvyšší soutěži, na kterou v historii dosáhnul, vítězit. 

Statistiky

Střely na branku  7 : 7
Rohy  4 : 7



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "V posledním zápase jsem si spravil chuť. Tentokrát se nám dařila i mezihra, byli jsme prostě celý zápas lepší, což bylo určitě způsobeno i tím, že Strakonice přijely ve slabší sestavě, zatímco my jsme se vcelku sešli. Konečně jsme také dali nějaké góly, mně se povedl opravdu pěkný kousek a jen škoda, že mi tam nepadnul i daleký lob. Každopádně výhra na závěr účinkování v 1. A třídě potěšila, i pro příští ročník to byl dobrý signál, i když budeme potřebovat personálně posílit. Hrát soutěž na 13 hráčů prostě nejde. Byla to pro nás každopádně cenná zkušenost, celá tahle sezona. Dokázali jsme si, že fotbal hrát umíme, porazili jsme pár opravdu dobrých týmů, snad kromě Týna jsme s každým dokázali hrát vyrovnaně, ale chyběly nám zkušenosti a trochu širší kádr, abychom soutěž dokázali zachránit. Byl už jsem u postupů ze IV. třídy, III. třídy, okresu, 1. B i 1. A, poprvé jsem teď poznal, jaké to je taky sestoupit. Zalíbení jsem v tom každopádně nenašel, takže pro příště to snad bude zase o něčem jiném."

FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka (vedoucí): Poslední zápas sezony jsme na půdu posledního celku přijeli dosti v oslabené sestavě a s dorostenci, kteří měli dopolední zápas v nohou. Hrál se poklidný fotbal, ve 14 minutě jsme měli výhodu trestného kopu z 20 metrů a V.Šrámek míč poslal těsně vedle tyče. Z protiútoku Hudcovu střelu na poslední chvíli výborně vyrazil Lízal nohama. Další šance se zrodila až ve 38 minutě po pěkné akci z levé strany Čapka s Boukalíkem, ten poslal centr do vápna a Petráňovo zakončení brankář kryje. Ve 43 minutě opět pěkná akce po levé straně tentokrát Juhaňák poslal do brejku Čapka a domácí brankář jeho střelu opět kryje. Druhý poločas místo Čapka musel nastoupit Šíp a nevedl si vůbec špatně. Do první šance se dostali domácí a Lízal musel čelit dvěma střelám za sebou a obstál na jedničku. V 51 minutě se dostal k odraženému balonu ve vápně domácí Pešek a proměnil 1 : 0. Ve 52 minutě střílel Petráň z vápna, brankář mu ji vyrazil a Juhaňákovu dorážku také. V 64 minutě trestali domácí podruhé po ztrátě balonu uprostřed hřiště a brejku Bláhy navyšují na 2 : 0. O minutu později M. Šrámek napřáhl z vápna a perfektně trefuje k delší tyči a snižuje na 2 : 1. Jenže V 69 minutě Kučera z rohu vápna svou životní střelou do šibenice opět navyšuje na 3 : 1. V 74 minutě jsme museli střídat podruhé. Zraněného Petráně vystřídal trenér Cimrhanzl a hned po čtyřech minutách ukázal našim hráčům jak se má v klidu zakončovat, Juhaňák mu do vápna propíchl balon, v klidu si zpracoval balon a poslal ho po zemi k protilehlé tyči a snižuje bohužel jen na konečných 3 : 2.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Koch [-] , T. Folvarský [-] (55. M. Bláha [-] ) , J. Zíka [-] , J. Špán [-] (85. V. Kozel [-] ) , M. Pešek [-] , J. Staněk [-] , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] , M. Kučera [-] , R. Hudec [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Cibulka [-] , R. Kočí [-] , M. Boukalík [-] - V. Šrámek [-] , M. Šrámek [-] - - D. Gondek [-] , D. Bálek [-] , D. Juhaňák [-] , M. Čapek [-] (46. S. Šíp [-] ) , D. Petráň [-] (77. L. Cimrhanzl [-] )

ŽK: 37. J. Špán - 82. M. Boukalík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ťupa Michal - RINTH Jan, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Ťupa Michal: 8
Hrací plocha: 10
Výkon domácích - SK Sedlec: 8
Výkon hostů - FK Junior Strakonice: 5
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Ťupa Michal: 7
Hrací plocha: 9
Výkon domácích - SK Sedlec: 8
Výkon hostů - FK Junior Strakonice: 6
Michal Špírek

Expert: Michal Špírek, redaktor soutěže
Tip experta: remíza

Sedlec na rozloučenou vybojuje bod, uhlídat bude muset Zušťáka, který potřebuje opět hattrick, aby se dotáhl na krále střelců Vařila z Týna.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů