2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 10:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk vyloupil hřiště Prachatic!


Branky


44. K. Ryšánek , 53. M. Kochma - 7. V. Pankratz , 16. M. Juroš (vl.) , 19. V. Pankratz
19

Derby klubů vzdálených od sebe dvacet kilometrů zvládli lépe hoste, kterým vyšel první polocas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér, pro fb Šumavanu Vimperk): Do Prachatic mi bohužel kromě tradičních zraněných hráčů chyběl Samohejl a Děd, navíc ještě nemocný dorostenec Matoušek. V základní sestavě tak naskočili dva dorostenci Samec a Šimandl, kteří si vedli skvěle a to měli včerejší zápas za dorost v nohách. Musím ale pochválit tentokrát celý tým!! Hráli jsme hezký fotbal, na který se dalo koukat. Do vedení jsme šli gólem Venci Pankratze, který dal ze střední vzdálenosti gól na 0:1. Bohužel jsme inkasovali brzy na 1:1 a ještě se nám zranil Honzík Kurz. Tímto mu za celý oddíl přeji brzké uzdravení a ať je brzy v pořádku. Po chvíli znovu skóroval Pankratz, který dal gól krásným přehozením gólmana, který mu vypracoval Vojta Šimandl - 2:1. V závěru prvního poločasu jsme ještě naše vedení navýšili, kdy se prosadil v malém vápně matador Kvapil po perfektním centru Pospíchala. Mimochodem Pospíchal byl náš absolutně nejlepší hráč zápasu!!! Dělal domácím veliké problémy. Musím ale zdůraznit, že ještě další dvě, tři šance jsme v prvním poločase nedali, což je škoda. Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem pokračovat v naší hře a nedávat domácím prostor k brankovým situacím. Bohužel jsme ale brzy dostali gól na 2:3 a ještě se zranil Lukáš Sýs, kterého nahradil na stoperu Michal Uhlík. Zápas už jsme ale zvládli a dle mého názoru jsme zaslouženě vyhráli. Pochvalu zaslouží celý tým, už jsem vyzdvihl Pospíchala a rád bych pochválil Vencu Pankratze a všechny dorostence Šimandla, Samce a Uhlíka. Máme 42 bodů, což je neskutečné s ohledem na to, kolik máme celé jaro zraněných hráčů. Jedeme dál a v dalším a to již posledním kole přivítáme doma celek Blatné, která hraje o postup. Na zápas se zase poctivě připravíme a odmakáme ho za Šumavan Vimperk jak se sluší a patří.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Juroš [-] , O. Kochma [-] , O. Váša [-] , J. Fürbach [-] (78. V. Šabršula [-] ) , T. Ryšánek [-] , P. Miesbauer [-] (87. M. Kotrch [-] ) , A. Kadlec [-] (69. J. Luňáček [-] ) , J. Tesař [-] , K. Ryšánek [-] , P. Škopek [-] (16. M. Kochma [-] )

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - R. Podskalský [-] (80. R. Gyürüsi [-] ) , D. Samec [-] , J. Kurz [-] (21. L. Sýs [-] ) , J. Pospíchal [-] , V. Šimandl [-] , J. Blahout [-] , M. Kvapil [-] , V. Pankratz [-] , V. Blahout [-] , M. Sedláček [-]

ŽK: 13. K. Ryšánek - 78. J. Pospíchal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dvořák Petr - MRÁZ Roman, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích