3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:15

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov přiblížení se Lokomotivě odmítl, na budějovického soupeře nestačil


Branky


25

Na jeden jediný bod se mohl Vacov dotáhnout v případě úspěchu na půdě Lokotky. Domácí ale potvrdili aktuální lepší formu a šumavského soupeře porazili o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali náskok

V Suchém Vrbém ukazovala Lokotka od úvodních minut, kdo bude na hřišti pánem. A ve 21. minutě Klas poprvé kapituloval. Sudek totiž natáhl k povedené střele z dálky, brankář se natahoval marně. S gólovým úspěchem následoval svého spoluhráče Navrátil o sedm minut později, který stál na konci rychlé akce a přečíslení a zakončil do prázdné brány - 0:2.

Za deště šla úroveň hry dolů

Druhý poločas hodně ovlivnila průtrž mračen, která na hřišti zanechala louže a utkání se dohrávalo dá se říct z povinnosti, protože s fotbalem už hra moc společného neměla. O třetí domácí gól se postaral ve fromě hrající Khalil Ayeb, který si našel dlouhý nákop, zpracoval ho a povedeným halfvolejem ho poslal do sítě. Čisté konto Rodenovi pokazil v 70. minutě vacovský Vítovec. Domácí měli v zápase daleko více šancí, jenomže je úspěšně zahazovali. Vynikal v tom především Choutka, který měl snad čtyři možnosti ke skórování.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Jiří Pečenka: "Opět nám vyšel úvod do zápasu. Druhá půle se hrála na těžkém terénu, dali jsme na 3:0 a věděli, že zápas dovedeme do vítězného konce. Šancí jsme měli více, než na tři branky. Hráčem zápasu byl střední záložník Sudek a útočník Khalil."




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] , F. Navrátil [-] (61. D. Bláha [-] ) , M. Ayeb [-] , S. Nechuta [-] , M. Sudek [-] (58. D. Malý [-] ) , D. Kocar [-] (74. S. Havel [-] ) , M. Růžička [-] (65. Y. Kaneko [-] ) , T. Choutka [-] , R. Čapek [-]

SK Vacov
P. Klas [-] - A. Jírovec [-] , R. Mach [-] (46. D. Vítovec [-] ) , F. Zitta [-] (46. J. Hlásek [-] ) , M. Valta [-] , A. Bujok [-] , J. Ketzer [-] , A. Mach [-] , J. Červenka [-] , P. Vastl [-] , L. Král [-]

ŽK: 47. P. Kamiš , 63. J. Hruška , 69. R. Čapek - 38. J. Červenka , 40. L. Král , 54. A. Jírovec , 65. J. Hlásek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rinth Jan - TOUCHA Matěj, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jak víme samy Loko je soupeř u kterého nikdy nevíte s čím na Vás vlítnou. Pokud se jim povede začátek jako s námi (Slavii) tak body zůstanou na Loko.

Tip: výhra domácích

30. 5. 2018 15:15
výhra domácí

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Filip Jícha
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blatná | Jihočeský | Strakonice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů