Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gutheis pomohl k překvapivé výhře Větřní ve Vodňanech hattrickem!


Branky


24

Skóre se v zápase přelévalo ze strany na stranu, nakonec urvali všechny body hosté...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli...

Vodňany začaly zápas o něco lépe, ale postupem času se začal zápas vyrovnávat. Ve 12. minutě padla první branka do sítě domácích, to když Podskalský neproměnil tutovku, míč se odrazil ke Gutheisovi a ten hlavou v těžké pozici doklepl míč do sítě. Ve 20. minutě se po chybě hostujících obránců dostal do zakončení domácí Polanský a křižnou střelou z hranice vápna vyrovnal na 1:1. Hrál se otevřený fotbal a do kabin šel spokojenější tým Vodňan, protože ho ve 38. minutě poslal do vedení dorážkou z bezprostřední blízkosti zkušený Rauscher.

 

... Větřní předvedlo povedený obrat

Po přestávce se aktivněji prezentovalo Větřní a v 53. minutě došlo z jeho strany k zaslouženému vyrovnání. Podskalský sám sebe vyhnal z brankové příležitosti, avšak dokázal dostat míč před branku, kde byl nabíhající Zdeněk Chupík, který se v zakončení nemýlil. 2:2.   O necelých deset minut později Větřní rozehrálo kombinaci u pravé postranní čáry, k míči se dostal Sivák a krásným centrem oslovil hostujícího kapitána Gutheise, který nekompromisní hlavičkou poslal svůj tým do vedení. To hostům vydželo pouze šest minut, protože se v 70. minutě prosadil hlavou po rohovém kopu kapitán domácích Konvička a bylo srovnáno. Rozhodující branka zápasu přišla  v 76.minutě. Po ose Poláček - Chupík se dostal míč až ke Gutheisovi a ten přesnou střelou z hranice vápna vystřelil hostům první jarní tři body z venku. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): Jsem rád, že se nám konečně podařilo vyhrát venku. Vodňany mají mladý, fotbalový mužstvo a zápas to nebyl vůbec lehký. My jsme do toho dali všechno a myslím, že nás i Vodňany trochu podcenily. Hrálo nám do karet i to že nenastoupil domácí spielmachr Kunc. Naše problémy se sestavou už jsou, jak by řekl pan Csaplár, takový evergreen. Každý si hrábl na dno a za to kluky musím pochválit do jednoho. Nejvíc však smekám před Honzou Peťulem. Dal tomu vzadu klid, zkušenost a fotbalovost. Dirigoval mladou a nezkušenou obranu, celý zápas byl slyšet. Je to prostě stoper jak kráva :D.



Sestavy


FK Vodňany
P. Váverka [-] - M. Polanský [-] , F. Hubáček [-] , J. Rauscher [-] , L. Jizba [-] , L. Malík [-] (46. R. Funda [-] ) , O. Hudák [-] , D. Bečvář [-] , T. Konvička [-] , D. Václavík [-] (46. J. Kalianko [-] ) , P. Hrachovec [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - Z. Chupík [-] , M. Sivák [-] , P. Kotlár [-] , P. Podskalský [-] (88. M. Dobrovodský [-] ) , J. Peťule [-] , P. Gutheis [-] (89. F. Soukup [-] ) , J. Poláček [-] , J. Dvořák [-] , M. Hronek [-] , M. Rada [-]

ŽK: 20. D. Bečvář , 20. L. Malík , 70. J. Rauscher - 35. P. Gutheis , 60. M. Sivák , 87. P. Podskalský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zajímavý duel, ale myslím si, že domácí zvládnou zápas lépe.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Filip Jícha
Tip experta: výhra domácích

Vodňany si zlepší znechucenou náladu co si přivezli z Bavorovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blatná | Jihočeský | Strakonice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích