2:1
(1:1)
42. J. Brom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Týn ztratil na Slavii, ta se tak na něj v tabulce dotáhla!


Branky


24

Týn neodpověděl na bavorovický zisk a u Malého jezu nezískal ani bod! To domácí se dotáhli na 43 bodů a i oni budou bojovat v posledních dvou kolech o titul!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týn rychle odpověděl

Od začátku zápasu se servíroval parádní fotbal. Hostující kanonýr Vařil zásobovaný výborně hrajícím Plojharem několikrát naznačil, proč vede tabulku střelců I.A, nicméně domácí obrana zůstávala velmi pevná. Ještě se snažil na pravé straně hřiště hodně hýřit pohybem a aktvitou Dvořák, jenže skvěle hrající Mizera ho k ničemu vážnějšímu nepustil. Domácí přesto měli trochu více ze hry a několik závarů ve vápně hostí golem neskončilo. S dopoledním zápasem v nohách přesto rozhýbal Rajzl ve středu hřiště soupeře a pronikal po spolupráci s Vršitým zprava k vápnu hostí.

 

Nakonec udeřilo v 37. minutě. Mizera nalevo zavezl míč k vápnu, kde ho přenechal Rajzlovi, nečekaný manévr překvapil hostující lajnu, Rajzl vnikl do vápna a levačkou servíroval střelený přízemní míč, na nějž z druhé strany naběhl kapitán Vršitý a levačkou trefil k tyči - 1:0.

 

Radost domácím ale nevydržela ani do poločasu - centrovaná standardka týnského soupeře totiž neskončila ve Wolfových rukách, ale až na hlavě obránce Broma, ten neměl problem míč poslat do sítě - 1:1. 

 

Kindermann rozhodl a Slavia se chystá na Bavorovice, kde bude hrát o titul!

Vyčerpaného domácího Rajzla nahradil do druhé půle Slípka, dopředu brzy místo Bočka naskočil Petr Kindermann, hra se trochu změnila, ze středu se více kombinovalo a Týnu začaly docházet síly. V 67. minutě centr Slípky zprava ze standardky našel hlavu Petra Kindermanna a slávisté znovu vedli. Jinak výborně pískající sudí pak dle domácího celku odpustil hostům penaltu za faul na Slípku, další domácí šance golem neskončily, stejně tak jako nebezpečné standardky hostí.

 

Autor: Jan Pirnos

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Jan Pirnos: Před šlágrem kola s prvním Týnem trenéři v sestavě nešetřili překvapeními, jen na lavičce zůstali pro treninkové i zdravotní handicapy Slípka, P. Kindermann, Vranovský, v poli dostal v obraně šanci znovu Wagner a ve středu zálohy dorostenci Kohout a Rajzl. Bez ohledu na to se odehrál jeden z nejhezčích zápasů jara na domácím hřišti ve vysokém tempu s nasazením a minimem nevynucených chyb. Parádní podmínky pro fotbal po předchozí bouřce, vysoké nasazení, divácká kulisa, to vše udělalo ze zápasu moc hezký zážitek, zaslouženě jsme vyhráli, neudělali jsme skoro žádné chyby a trochu rozhodl i daleko širší kvalitní kádr. Naši náhradníci hru stupňovali, soupeř spíše vadl. K tomu střídání úplně změnilo charakter mezihry a při trvajícím slušném tempu nedokázal soupeř reagovat.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - V. Bravenec [-] (89. R. Holý [-] ) , O. Wegenkittl [-] , P. Rajzl [-] (46. M. Slípka [-] ) , P. Mizera [-] , M. Boček [-] (50. P. Kindermann [-] ) , O. Kindermann [-] , T. Vršitý [-] , J. Wagner [-] (64. J. Vranovský [-] ) , M. Bohůnek [-] , J. Kohout [-] (83. F. Pauch [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Švejda [-] - J. Meidl [-] , M. Boček [-] , M. Šálený [-] , J. Brom [-] - P. Dvořák [-] (68. V. Červenka [-] ) , J. Plojhar [-] , M. Tupý [-] , J. Liška [-] (53. O. Lukeš [-] ) - P. Vařil [-] , T. Houska [-] -

ŽK: 44. J. Kohout , 52. P. Kindermann , 80. O. Kindermann - 27. J. Liška , 88. M. Boček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lepič Jiří - JEVČÁK Martin, SYROVÁTKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zápas pro nás (Slavii) o vše, chceme určitě vyhrát a ukázat že umíme vyhrávat těžká utkání. Samozřejmě nic soupeři nedáme doma zadarmo.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Filip Jícha
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas,snad rozhodnou výkony hráčů a ne rozhodčích.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blatná | Jihočeský | Strakonice

Tip: remíza

Tip: remíza