Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola přinesl atraktivní fotbal, tři body urvala Blatná!


Branky


25

Blatná získala cenné tři body a udržela se na stejném bodovém zisku s Bavorovicemi a Týnem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blatná předvedla povedený start

Na domácím hřišti strakončtí fotbalisté přivítali v okresním derby lídra tabulky a předpokládalo se, že to bude zajímavý souboj, což se také během zápasu vyplnilo. Hosté začali mnohem lépe a hned v 6. minutě po obrovské chybě se dostali Motykou do vedení 0 : 1.

 

V 7. minutě  vypustil jedovku z 25 metrů Jícha, se kterou měl Reiser velkou práci a skončilo to rohem. V 10. minutě po prohraném hlavičkovém souboji se k balonu dostal Jícha a nedal Reiserovi šanci - 0 : 2. V 25. minutě Zušťák hlavou prodloužil na Juhaňáka, který mu balon sklepl na vápno a Zušťák střelou k tyči snižuje - 1 : 2. O 6 minut později v 31. minutě přišel rychlý aut Zušťáka uvolnil do vápna M.Šrámka, ten dal zpět na Čapka, ale jeho střelu stačili obránci na brankové čáře zastavit.

Zušťákova druhá branka domácím nestačila

Druhý poločas začal pro domácí stejně jako ten první. Prohraný souboj na půlce, hosté dokázali vykombinovat tak, že Jícha šel sám na Reisera a navyšuje opět na dva góly - 1 : 3. V 53. minutě předvedli domácí pěknou akci po levé straně, Čapek nacentroval do vápna, kde nejvýše vyskočil Zušťák, hlavičku směřující do branky mu ještě odvrátili, ale na dorážku už nestačili - 2 : 3.

 

V 63. minutě Juhaňák byl ve velké šanci, ale jeho střela z prostoru penalty letěla vysoko nad. V 76. minutě se dostal po chybě obrany Zušťák do zakončení, ale střela mu nesedla a golman chytá. V 77. minutě se na dostřel domácí branky dostal Nový a jeho dělovka skončila těsně vedle .  V době, kdy domácí stáhli hru jen na tři obránce, hosté podnikli rychlý brejk a Stulík na třetí pokus (vždy se k němu balon odrazil) dává čtvrtou branku hostů - 2 : 4.

 

V první minutě nastavení Čapek dlouhým pasem našel nabíhajícího Balouška, který snížil na konečných 3 : 4. Víc už domácí nestačili a tak si hosté odvážejí tři body – rozhodly individuální chyby domácích a neproměnění některých slibných brankových příležitostí.

Statistiky


Střely na branku  5 : 5
Rohy  5 : 2

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA



Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - P. Cibulka [-] , R. Kočí [-] , M. Kostka [-] , K. Kalianko [-] (56. P. Baloušek [-] ) - M. Šrámek [-] , V. Šrámek [-] , V. Dohonyi [-] , M. Čapek [-] - D. Juhaňák [-] (71. T. Kostka [-] ) , J. Zušťák [-] (82. M. Boukalík [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Sedláček [-] , J. Sýkora [-] (86. O. Míka [-] ) , M. Kůst [-] - P. Prokopec [-] , L. Motyka [-] , F. Jícha [-] (88. J. Levý [-] ) , M. Mišiak [-] , M. Petrášek [-] - R. Peleška [-] (82. P. Stulík [-] ) , J. Nový [-] (90. J. Říha [-] ) -

Počet diváků: 330. Rozhodčí: Mráz Roman - BRYCH Jiří, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Pavel Vařil
Tip experta: remíza

Junior doma hraje dobře. Blatná hraje taky dobrý fotbal, bude remíza.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza