M. Kochma 49.
M. Fischer 76. (p.)
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 10:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zušťák měl nabito ostrými a Junior je ve hře o titul!


Branky


25

Neskutečný závěr v boji o prvenství se chystá v A skupině I.A! Strakonice zvládly zápas v Prachaticích za tři body a rázem ztrácí jen dva body na týmy na první příčce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

          
             První patnáctiminutovka byla z obou stran opatrná bez gólových situací. Do první gólovky se dostal Máška v 15. minutě, když Bálek si na levé straně pohrál s obráncem, nacentroval a jeho hlavička šla těsně nad. Ve 28. minutě hossté zahrozili podruhé a to už skončilo gólem – z druhé strany tentokráte si snadno poradil Kočí s obráncem, nacentroval a Zušťák hlavou skóruje - 0 : 1. Domácí si do poločasu také vytvořili dvě šance, ale jejich zakončení bylo žalostné.

 

          

 Začátek druhého poločasu se povedl Junioru. Juhaňák svou urputností a bojovností vypíchl balon stoperovi a bez problémů proměnil samostatný nájezd na brankáře - 0 : 2. Jenže hostující radost netrvala dlouho, o dvě minuty později domácí Fischer pronikl levou stranou, přesně přihrál na malé vápno a Kochma snižuje na 1 : 2.

 

V 50. minutě domácí Fischer napřáhl z 20 metrů, jeho ostrá střela mířila do šibenice, ale Reiser mu tygřím skokem střelu lapil. Nádherný moment tohoto zápasu oboustranně. Za další dvě minuty si domácí golman dovolil vyzkoušet kličku na zkušeného harcovníka Zušťáka a to neměl dělat, balon mu sebral a pohodlně skóroval - 1 : 3. V 69. minutě hosté předvedli pěknou akci po ose Juhaňák – V. Šrámek – centr z jedné do vápna na Zušťáka a jeho hlavička šla těsně vedle. Zdálo se, že už se bude v pohodě dohrávat, ale přišel v 77. minutě penaltový zákrok Cibulky a domácí snížili Fischerem na 2 : 3 a zápas byl v tu chvíli zdramatizován. Hosté ovšem domácí do žádné gólovky nepustili a vítězství uhájili.

STATISTIKY ZÁPASU

Střely na branku  2 : 5
Rohy  3 : 6

 

Autor: Jiří Cibulka



Sestavy


FK Tatran Prachatice
L. Opatovský [-] - O. Kochma [-] (73. O. Váša [-] ) , A. Kadlec [-] , P. Miesbauer [-] , M. Juroš [-] (87. V. Šabršula [-] ) , M. Kochma [-] , R. Mráz [-] , J. Tesař [-] , T. Ryšánek [-] (46. M. Kotrch [-] ) , T. Kovář [-] (46. M. Fischer [-] ) , P. Škopek [-]

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - M. Kostka [-] , R. Kočí [-] , P. Cibulka [-] - D. Bálek [-] (62. M. Boukalík [-] ) , V. Dohonyi [-] , M. Šrámek [-] , K. Kalianko [-] - J. Máška [-] (25. D. Juhaňák [-] ) , V. Šrámek [-] , J. Zušťák [-] (84. D. Gondek [-] ) -

ŽK: 85. P. Škopek - 76. P. Cibulka , 77. V. Reiser .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Formánek Luboš - TAUBER Lukáš, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: David Kneys
Tip experta: remíza

Tady tipuju 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích