Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 13:30

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Sedlec zápas naděje nezvládl a s I.A se po roce rozloučí


Branky


24

Všechny branky zápasu padly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už před zápasem přicházeli pro domácí jen špatné zprávy. K marodům a chybějícím hráčům se přidali Koch a hlavně kapitán Zíka, a tak do sestavy opět muselo několik hráčů B týmu. A mizerné zprávy pokračovaly, po nedorozumění obrany s brankářem šel Vacov hned ve 3. minutě do vedení. A aby toho nebylo málo, o minutu později už vedli hosté po rychlé akci o dvě branky. Ze šoku se domácí nestihli dostat a kopala se v 8. minutě penalta. Tu ale Hanzal chytil, a tak se hra mohla alespoň trochu vyrovnat. Po půl hodině ale hosté zvýšili po další chybě obrany už na 3:0 a v tu chvíli bylo hotovo. Ke cti domácích lze říct, že zbytek utkání odmakali.

 

 

Milan Bláha po sražené střele T. Kučery snížil ještě do poločasu, ale víc branek domácí nedali, přestože byli ve druhé půli lepším týmem. Jenže Bláhu vychytal Klas a střelu Hudce zastavilo břevno, které trefili po brejku i hosté. Utkání nepříliš dobré úrovně ale nad zdecimovanými sedleckými hráči zaslouženě vyhrál Vacov a může dál snít o záchraně. Domácí se po roce musí smířit se sestupem.

 

Zdroj:sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Abychom to měli ještě zajímavější, chyběl nám v zápase stoper Koch a hlavně neúnavný motor zálohy a kapitán Jarda Zíka. Ale vymlouvat se na to je zbytečné. V prvních deseti minutách jsme soupeři doslova věnovali dva góly a penaltu a prakticky bylo hotovo. S takovým závažím se vám hraje opravdu těžko. Ještě jsme se tak nějak snažili, ve druhé půli jsme byli o něco lepší, ale to při mizerné úrovni zápasu nebyla žádná velká zásluha. Musíme se smířit s tím, že nás po roce čeká sestup. Je to škoda, ale je to prostě realita. Loni jsme nečekaně postoupili, ale měli jsme štěstí, že kádr vydržel jakžtakž zdravý. Letos bylo těch absencí tolik, že nebylo kde brát a ve vyšší soutěži to soupeři prostě trestali. Budeme se snažit důstojně dohrát a třeba ještě některému favoritovi zavaříme."




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Staněk [-] , M. Bláha [-] , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] , L. Bašar [-] (46. V. Reitinger [-] ) , M. Pešek [-] , D. Ambrož [-] , M. Kučera [-] , R. Hudec [-] , J. Špán [-]

SK Vacov
P. Klas [-] - A. Jírovec [-] , R. Mach [-] , F. Zitta [-] (80. J. Hlásek [-] ) , M. Valta [-] , F. Roučka [-] , J. Ketzer [-] (90. S. Pšenička [-] ) , A. Mach [-] , J. Červenka [-] , P. Vastl [-] , L. Král [-]

ŽK: 73. M. Bláha , 82. T. Kučera , 90. F. Hanzal .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Toucha Matěj - JEVČÁK Martin, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 3
Rozhodčí - Toucha Matěj: 4
Hrací plocha: 9
Výkon domácích - SK Sedlec: 3
Výkon hostů - SK Vacov: 4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: David Kneys
Tip experta: výhra domácích

V Sedleci se hraje težko, domácí si to pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza