2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vimperk katem favoritů! Opět si poradil s prvním celkem tabulky


Branky


24

Před týdnem srazil první Týn, do čela tak šly Bavorovice. A i ty Vimperk předčil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bavorovice mohly vést více než o jednu branku

Bavorovice do zápasu vstoupily dobře, hrály chytře, zkušeně. Vimperk jejich tempo nestíhal, Bavorovice byly lepším celkem jak v nasazení, tak fotbalovosti.  A zaslouženě se dostaly do vedení, když ve 34. minutě překonal Hrubého Blažek - 0:1. Hosté si vypracovali do půle ještě jednu tutovku, tu už ale neproměnili.. Domácí trenér Uhlík nebyl s hrou svých svěřenců spokojen, Vimperští přistoupili k utkání zakřiknutě, nedostupovali protihráče, takže domácím přišel poločasový hvizd více než vhod.

Samohejl dal obě domácí branky. Stačily mu na to tři minuty

Domácí skutečně v druhém dějství o něco přidali, ale Bavorovice se přesto dostaly do další gólovky. Z malého vápna se útočník netrefil do brány. A to domácí definitivně probralo. Začali hrát dobře a v závěru utkání strhli skóre na svou stranu. Nejprve v 83. minutě Šafránek zahrál rukou před vápnem, přímý kop zahrával Pospíchal a Samohejl dorazil míč do sítě - 1:1. A o tři minuty později byl obrat dokonán. Po velkém nedorozumění bavorovické obrany se k míči dostal Samohejl, poděkovat mohl protihráčům za přihrávku a pak už jen zamířil a propálil Sýkoru - 2:1 a obrovská radost v domácím táboře!

 

"V Týně jsme byli vyrovnaným soupeřem, ale tohle vítězství je nezasloužené," nezastíral kouč Uhlík. "Jsme za něj moc šťastní, tabulka je neskutečně zamotaná, letos v této skupině může skutečně každý porazit každého, je to neskutečné, teď to ukázal třeba Velešín. Osm týmů je ve hře o první místo." 

 

A na co Michal Uhlík věří svému týmu? "Nechci, aby to vyznělo jako klišé, ale jdeme opravdu zápas od zápasu. Jedeme do větřní a v klidu tam můžeme dostat třeba trojku, Změny v naší sestavě jsou velké, stále někdo chybí, prostě se připravíme na další zápas a pokusíme se urvat další tři bodíky. Dál už nemá cenu koukat."



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): "V domácím prostředí jsme přivítali lídra z Bavorovic a samozřejmě jsme chtěli navázat na povedené výsledky z poslední doby. Utkání se ale vyvíjelo lépe pro hosty, kteří více chtěli a byli aktivnější. První poločas jsme tedy zaslouženě prohráli 0:1. O přestávce jsme si vše vyříkali a řekli si, že musíme začít konečně hrát aktivně a zápas odmakat. To se naštěstí povedlo a my zápas otočili v náš prospěch. Musím ale podotknout, že hosté měli šance i ve druhém poločase a mohli vést klidně 3:0. Své šance ale neproměnili a my jsme toho dokonale využili opět v závěru utkání. Dva góly vstřelil Pavel Samohejl a v našem táboře propukla velká radost! Jsem moc rád, že jsme zase vyhráli a vezeme se na vítězné vlně. Máme už 36 bodů a já jsem na můj tým hodně pyšný!"




Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - R. Podskalský [-] , P. Samohejl [-] (90. M. Uhlík [-] ) , V. Šimandl [-] (62. D. Samec [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Blahout [-] , M. Kvapil [-] , V. Pankratz [-] , V. Blahout [-] , V. Matoušek [-] (81. L. Sýs [-] ) , J. Děd [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - F. Řehák [-] (79. R. Hanzal [-] ) , J. Hanousek [-] - M. Blažek [-] , M. Štěpánek [-] , T. Kučera [-] , L. Červenka [-] - P. Babka [-] - F. Šafránek [-] , M. Hurný [-] , D. Rottenborn [-]

ŽK: 36. R. Podskalský , 58. P. Samohejl , 59. M. Kvapil , 63. V. Blahout - 67. T. Kučera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Roman - TAUBER Lukáš, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: David Kneys
Tip experta: remíza

Bavorky si odvezou maximálně bod.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza