Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

3.5

V duelu posledního s předposledním uspěl domácí Velešín


Branky


26

"To byl snad náš nejhorší zápas v sezóně," smutní po nezvládnutém souboji v Sedleci. Hosté tak mají stále daleko k záchraně, ale rozhodnuto ještě není...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec chtěl zvýšit své naděje na záchranu na hřišti posledního Velešína, který si na podzim odvezl ze sedleckého trávníku 11 gólů. Jenže zatímco domácí od té doby personálně posílili, Sedlec přijel ve 12 lidech s notně slepenou sestavou bez dvou distancovaných a dvou absentujících hráčů základní sestavy.

 

Přesto v prvním poločase po rychlé akci Ambrože šli hosté gólem T. Kučery do vedení a poločas odehráli s čistým kontem, což dávalo hostům určité naděje.

 

 

 

Pak ale přišla letošní sedlecká tradice, darování gólu soupeři. Šálek to měl po mizerné malé domů hodně snadné a vyrovnal. Domácím gól vlil novou krev do žil a od té chvíle byli jasně lepší. Na druhou branku domácího Mikeše ještě dokázal odpovědět Ambrož, ale když se po dalším nedorazu v hostující obraně prosadil Fišer, bylo o rozdělení bodů jasno.

 

Sedlec má asi poslední šanci na zachování jakési naděje na záchranu v soutěži příští týden doma s dalším namočeným Vacovem, ale prohrou ve Velešíně své šance hodně podkopal.

 

zdroj: sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): "Do utkání nastoupily proti sobě dva týmy ze spodku tabulky a hra k tomu zpočátku odpovídala. Až v 19. minutě jsme měli tutovku, ale M.Vlačuha z malého vápna netrefil odkrytou hostující branku. Hned ve 20. minutě utekl hostující obraně S.Šálek, ale z očí do očí hostujícího gólmana Hanzala nepřekonal. V době, kdy jsme soupeře zatlačili do jejich šestnáctky, jsme špatnou přihrávkou poslali hosty do přečíslení a ty toho T.Kučerou ve 31. minutě využili ke vstřelení vedoucí branky na 0:1. Ve 34. minutě se J.Zatloukal prokličkoval z pozice stopera až na dostřel, ale hostující brankář Hanzal jeho střelu k tyči vyrazil na roh. Poprvé jsme po nastoupení do druhého poločasu vstřelili gól, po špatné přihrávce hostující obrany domů ve 48. minutě využil S.Šálek k vyrovnání na 1:1. V 58. minutě po pěkné akci P.Fišera a F.Zimka dal J.Mikeš ve skluzu gól a ujali jsme se vedení 2:1. V 63. měl na kopačkách tutovku opět S.Šálek, ale hostující brankář Hanzal ho vychytal. V 67. minutě jsme jsme ztratili míč před vápnem hostí, jejich dlouhý odkop našel volného D.Ambrože a ten pohodlně vyrovnal na 2:2. Tlak velešínských i po obdržení branky nadále trval, střely F.Zimka, J.Zatloukala a J.Falce šly těsně vedle. Radost na velešínskou stranu se převrátila v 84. minutě, J.Zatloukal sebral míč hostujícímu hráči, nahrál S.Šálkovi, ten do uličky P.Fišerovi a jeho levačka poslala neomylně míč k levé tyčce Hanzalovy branky na konečných 3:2. Ve druhém poločase jsme soupeře ze Sedlece jasně přehrávali a body spravedlivě zůstaly doma."

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Tohle byl náš snad nejhorší zápas v soutěži. První poločas ještě nebyl tak hrozný, šli jsme do vedení a domácí kromě asi dvou šancí prokazovali, že jsou s námi na dně asi právem. Ale po přestávce jsme šíleným způsobem soupeři nabídli vyrovnání a od té chvíle existoval na hřišti jediný tým, ten domácí. A stačilo mu k tomu, že prostě víc chtěl a bojoval. Jsem opravdu zklamaný. Je jasné, že když nám chybí čtyři hráči základního kádru, tak ta kvalita prostě bude nižší, ale i přesto bychom jeden jako druhý měli odevzdat na hřišti mnohem víc, mě samozřejmě nevyjímaje. Teď už by nás zachránil jen zázrak, tak uvidíme příští týden s Vacovem, jestli se mu aspoň maličko přiblížíme. Není konec, dokud není konec!"



Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - S. Šálek [-] , J. Mikeš [-] (89. P. Hynšt [-] ) , P. Fišer [-] , J. Falc [-] , T. Semerád [-] , M. Vlačuha [-] (46. J. Severa [-] ) , M. Kejšar [-] , J. Zatloukal [-] , T. Pomije [-] , F. Zimek [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - T. Folvarský [-] (46. L. Bašar [-] ) , J. Koch [-] , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , D. Ambrož [-] , M. Kučera [-] , R. Hudec [-] , V. Kozel [-]

ŽK: 22. J. Falc - 52. J. Zíka , 66. V. Kozel .
Hráči zápasu: J. Zatloukal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lepič Jiří - MRÁZ Roman, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - Lepič Jiří: 9
Hrací plocha: 5
Zázemí: 3
Výkon domácích - FC Velešín: 5
Výkon hostů - SK Sedlec: 1
Hráč utkání - domácí: Jakub Zatloukal
Hodnocení úrovně zápasu: 3
Rozhodčí - Lepič Jiří: 9
Hrací plocha: 5
Zázemí: 4
Výkon domácích - FC Velešín: 5
Výkon hostů - SK Sedlec: 2
Hráč utkání - domácí: Petr Fišer
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Sedlec už to prolomí a dokáže vyhrát...