4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 10:15

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Lokomotiva ovládla budějovické derby ve velkém stylu!


Branky


7. M. Ayeb , 20. D. Malý , 27. D. Kocar , 68. M. Ayeb
25

Slavia nepotvrdila roli papírového favorita a zůstala na štítu souseda ze Suchého Vrbného. Domácí nakročili za body už v prvním poločase, po kterém vedli o tři branky. Lokomotiva ukázala vzrůstající formu, dvěma góly se blýskl Ayeb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto!

Budějovické derby tradičních účastníků I.A třídy zastihlo oba celky v rozdílných starostech. Zatímco Lokotka se ještě musí rvát o setrvání v soutěži, Slavia, která poslední kolo také zvládla na jedničku, si ještě myslela na čelo tabulky. Jenomže Lokotka na papírové předpoklady nedbala. V 7. minutě šla po první povedené, rychlé akci do vedení. Na jejím akci byl Ayeb, který překonal Wolfa.

 

Ve 20. minutě si ve vápně výborně počínal Choutka, připravil ideální pozici pro Malého a ten se střelou z úrovně penalty nemýlil - 2:0. O sedm minut později už to bylo o tři branky, Kocar postupoval ze strany, dostal přesnou přihrávky a propálil Wolfa - 3:0.

 

V závěru mohli korigovat hosté, Roden a spol. ale odolali a do kabin si ta nesli domácí pohodlné skóre.

Slavia se neprosadila

I ve druhém poločase se prosadil jen domácí celek. A to konkrétně v 68. minutě, kdy Ayeb zůstal nehlídán, dostal přihrávku přesně na kopačku a pálil přesně - 4:0.

VIDEO



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Jiří Pečenka: "Do zápasu jsme vstoupili se změnami v sestavě, kdy nám chyběl útočník Navrátil, a tak šel do středu zálohy Čapek. Chtěli jsme na soupeře vlítnout, vyšlo nám to a po půlhodině bylo dá se říct hotovo. Slávka měla dvě šance ke konci poločasu, které neproměnilo. Druhý poločas se dohrával víceméně z povinnosti. Zápas jsme kontrolovali a Slavia na zvrat tentokrát neměla. Hráči zápasu byli útočník Ayeb a střední záložník Čapek. Na jaře jsme nikdy nezahráli nijak špatně, ale nedávali jsme branky. Teď nám to tam konečně začalo padat, kluci si začali věřit a ještě jsme s výhrami neskončili. Určitě budeme chtít uspět i v Plané!"

SK Slavia České Budějovice
Jan Pirnos: "Zápas na Lokádě našim mužům vyloženě nesedl, už v 27 minutě prohrávali 0:3 a ve druhém poločase inkasovali ještě jednou. I přes velké absence v kádru se to jistě nečekalo, od úvodu vůbec nefungovala organizace hry v defenzivní části, výstavba hry zezadu bezradná a profesorsky pomalá a když se k tomu přidaly časté individuální chyby, tak si nadšeně a o záchranu hrající soupeř připsal veledůležité body, zatímco nám se zas krůček od vrcholku čelo vzdálilo. Navíc v poločase střídal zraněný Míza a během druhé půle Fery a přidali se k plejádě marodů (Oťas, Kendy, Vránič, Karlos)."



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - P. Kokeš [-] (71. S. Havel [-] ) , P. Kamiš [-] , D. Malý [-] (61. M. Růžička [-] ) , D. Bláha [-] , M. Ayeb [-] (80. V. Mareš [-] ) , M. Sudek [-] (75. Y. Kaneko [-] ) , D. Kocar [-] (79. J. Růžička [-] ) , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , P. Fantyš [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - V. Bravenec [-] (79. R. Holý [-] ) , O. Wegenkittl [-] , P. Mizera [-] (46. D. Šťastný [-] ) , M. Boček [-] , J. Wagner [-] , F. Pauch [-] (64. R. Toman [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Rajzl [-] (60. J. Kohout [-] ) , M. Bohůnek [-]

ŽK: 79. M. Ayeb - 6. M. Slípka , 76. M. Bohůnek , 79. O. Wegenkittl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vítek Miroslav - FORMÁNEK Luboš, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Ted nám to v týmu vše klape a dokážeme to i v derby proti trápící se Lokotce :P :D