1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 10:00

14.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselý Žďár je stále beznadějně poslední


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Veselého Žďáru má na svém kotě stále jen tři body. Nezměnilo na tom nic ani utkání s na hřišti Úsobí. V první půli byli domácí lepším týmem, a v poslední minutě se dostali do vedení, kdy křižnou přihrávku Kazdy zužitkoval Jakub Abbrent a otevřel skóre. PO zmně stran se hra ze začátku nezměnila, ale ke konci utkání se hosté snažili alespoň o vyrovnání, ale nebylo jim to nic platné.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Úsobí
Karel Heřmánek (trenér Úsobí): "Hlavně v prvním poločase to bylo vyrovnané. Naštěstí se nám podařilo dát gól do šatny. Pak jsme soupeře přehrávali, ale ze šancí jsme nastřelili tři tyče. Pak se Veselý Žďár snažil o vyrovnání, ale udrželi jsme těsný výsledek."




Sestavy


TJ Sokol Úsobí
R. Brychta [-] - J. Abbrent [-] , J. Smrž [-] , L. Novák [-] , Z. Baloun [-] - R. Hausvater [-] , J. Šimek [-] , J. Abbrent [-] , M. Kazda [-] - M. Komůrka [-] , M. Klement [-]

TJ Veselý Žďár B
J. Dolejší [-] - L. Červený [-] , D. Endrle [-] , O. Lorenc [-] , J. Červený [-] - L. Vácha [-] , J. Trtík [-] , O. Merunka [-] , D. Šimek [-] - O. Štefánek [-] , p. Látera [-]

Hráči zápasu: R. Hausvater - O. Lorenc .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.