4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá si doma jasně poradila s Juniorem, ten padl na jaře vůbec poprvé


Branky


11. J. Carda , 21. L. Kitzler , 63. L. Balogh , 68. D. Kneys - 44. J. Máška
26

Planá sehrála druhý ze série tří domácích zápasů a proti Junioru se jí vedlo o poznání lépe, než před týdnem proti Slavii. Domácí vyhráli o tři góly a přiblížili se svému protivníku na rozdíl dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

             První dvacetiminutovku měli domácí mírně navrch, a také to dokázali využít, když po hrubých chybách se dostali do dvoubrankového vedení. V 11. minutě nakopnutý dlouhý balon do vápna si našel hlavou Carda a přehodil vyběhnuvšího Lízala - 1 : 0. Ve 20. minutě  po rohovém kopu a špatném odhadu Lízala dal pohodlně hlavou gól Kitzler a navýšil skóre na 2 : 0. Hosté se dostali do šance až ve 34. minutě, když M.Šrámek přihrál Zušťákovi, ten šikovně přehazoval brankáře, ale těsně i branku. Ve 45. minutě  opět M.Šrámek našel mezi beky Mášku a ten bezpečně proměnil - 2 : 1.

 

            Do druhého poločasu  hosté chtěli vstoupit větší aktivitou, ale opak byl pravdou. Domácí hned v první minutě se dostali do vyložené šance, ale Carda s ní zle naložil. V 63. minutě založili pěknou akci a udeřili potřetí Baloghem - 3 : 1. A aby toho nebylo málo tak o 6 minut později, tedy v 69. minutě domaci trestají počtvrté, po nedůrazu ve vápně dává Kneys na 4 : 1. Až po tomto góle si i Junior začal vytvářet gólové situace, které na rozdíl od domácích nedokázal proměnit. V 75 minutě Kostka M. se s míčem vysunul dopředu, přesně svým centrem našel ve vápně Zušťáka a ten hlavou trefil jen břevno. V 78 minutě nadějná akce také gólem neskončila, to když Zušťák na vápně přistrčil balon proti noze V.Šrámkovi a ten těsně minul branku domácích.  Na závěr utkání hosté předvedli ukázkovou akci a to v 86 minutě. V.Šrámek potáhl balon k vápnu, přihrál přesně Zušťákovi, který ještě z jedný sklepl balon M.Šrámkovi, ten se rázem ocitl sám před brankářem, ale brankář ho stačil vychytat a tak si hosté odvrzli první jarní porážku.

 

Autor: Jiří Cibulka



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (asistent trenéra): "Po nepovedeném domácím utkání se Slavií jsme chtěli zaváhání napravit a to se nám povedlo na 100%! Minulý a dnešní zápas je jako den a noc. Ale za dnešní vítězství jsme strašně rádi. Vedli jsme 2:0 a prvních třicet minut jsme hráli dobrej fotbal, ke konci poločasu nás Strakonice zatlačily a zaslouženě snížily po naší taktické chybě. Do druhé půle jsme vstoupili jako do začátku zápasu a hráli jsme dobře, a troufnu si říci, že jsme šli zaslouženě do vedení 4:1. Pak už to bylo takové divoké a šance byly na obou stranách. Jednou nás zachránilo břevno a druhou šanci vychytal náš golman. I my jsme měli šance, ale finální přihrávka nám nevycházela. Utkání jsme zvládli a ze zisku tří bodů máme velikou radost. Příští týden nás čeká Lokáda, která teď dvakrát vyhrála a mohlo by to být pěkné utkání! Perfektní výkon odvedl celý mančaft a za to musím všem hráčům poděkovat!"




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - T. Pintér [-] , O. Hotový [-] , D. Kneys [-] - T. Řehoř [-] , Z. Lexa [-] , J. Szabó [-] (46. T. Plojhar [-] ) , L. Kitzler [-] (80. P. Vobořil [-] ) , M. Píchal [-] - L. Balogh [-] (70. M. Svobodný [-] ) , J. Carda [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - D. Gondek [-] (46. M. Kostka [-] ) , P. Cibulka [-] , M. Čapek [-] (62. J. Maršala [-] ) , R. Kočí [-] , M. Boukalík [-] - V. Dohonyi [-] , M. Šrámek [-] - J. Máška [-] , J. Zušťák [-] , V. Šrámek [-]

ŽK: 50. P. Cibulka , 71. R. Kočí .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hanes Tomáš - HAVLÍK Martin, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tady to podle mě bude velice vyrovnaný zápas, Planá si pomůže nějakým rohem nebo přímákem...