Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Lokáda uhrála v Sedleci veledůležité vítězství


Branky


52. J. Zíka - 25. M. Sudek , 35. F. Navrátil , 57. M. Ayeb
24

Souboj týmů namočených v sestupových vodách ovládli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do trháku

Sedlec šel do důležitého zápasu notně oslaben, absence obou stoperů, středního záložníka i druhého útočníka se ukázaly jako příliš veliké. Vypomoci si tak domácí museli hráči z B týmu. Ani Lokotka ale nedorazila zdaleka kompletní.

 

Jako první zahrozil Sedlec, když Pešek hlavičkoval po rohovém kopu, Roden byl u své tyče včas. Na druhé straně musel ukázat rychlé nohy brankář Hanzal, když vyrazil po rychlém hostujícím přenesením hry proti Kokešovi a se štěstím zasáhl. Lokotka byla lepším celkem a hlavně po krajích hřiště se celkem snadno dostávala hluboko do území soupeře. Fanoušky bavily například souboje domácího beka Kozla s rychlonožkou Kokešem, kdy si sedlecký hráč musel vypomáhat fauly. Ve 23. minutě Malý střílel vedle. Z protiútoku byl na půli v začínajícím úniku tvrdě faulován Kučera a hosté mohli být rozhodčímu vděční, že odešli bez žlutého napomenutí.

 

Pak už se měnilo skóre. Sedlec nechal trestuhodně otevřenou obranu, míč převzal na kraji hřiště Sudek a umístil míč k bližší tyči, Hanzal, couvající do brány, neměl šanci - 0:1. Lokotka nadále tlačila a ve 30. minutě měl po pěkné akci Kokeše na noze vyrovnání Ayeb, zakončení mu vůbec nevyšlo. Uběhlo jen pár vteřin a Hanzal musel předvést parádní zákrok proti Choutkově střele.

 

Pak už to bylo o dvě branky, a zcela zaslouženě. Navrátil se ukázal jako pravý fotbalový buldozer. Aniž by předvedl jedinou kličku, protlačil se skrz protihráče postupně až do vápna a napálil míč do sítě - 0:2.

 

Sedlec se mohl dostat do hry gólem do šatny, obrovskou šanci Zíky brankář Roden zázračně vyrazil. 

Fair play v podání Kučery

Sedlec výborně vstoupil do druhé půle, ve 46. minutě šel sám na Rodena Kučery, míč ale skončil jen na tyči. Zíka pak ale hlavou po rohu v 52. minutě po rohu přece jen snížil - 1:2. Loko si v tu chvíli koledovalo o ztrátu vedení, jenomže Roden únik Bašara zastavil.

 

Takřka vzápětí přišla další velká chyba v domácí obraně, když Kokeš odstavil od míče Kozla a Ayeb chytrou, technickou a hlavně výborně trefenou střelou pod břevno pečetil výhru hostů - 1:3. Stejný hráč měl na noze další gól o tři minutky později, tentokrát ale ztroskotal v nájezdu na Hanzalovi. Sedlec dohrávající v deseti po vyloučení Špána v 77. minutě sice ještě snížil, že byl gól dosažený po standardce zásahem ruky domácí T. Kučera přiznal, a tak branku rozhodčí, který ruku sám neviděl, odvolal. Jinak ale domácí ve druhém poločase nebezpeční nebyli, další branky Lokotky odmítli přidat Sudek s Bláhou.

 

Důležité body získala Lokomotiva a sedlecké šance na záchranu už tak nejsou moc veliké. 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): Na veledůležitý zápas nám bohužel chyběli čtyři klíčoví hráči a i když se kluci z béčka opravdu snažili a zápas odmakali, znát to prostě bylo. Dělali jsme v obraně zbytečné chyby, které soupeř trestal. My naopak na jeden gól potřebujeme aspoň tři obrovské šance. Znovu jsem trefil v zápase tyčku, ani to štěstí prostě nemáme. Nedá se nic dělat, zápas jsme prohráli, ale ani tak nic nevzdáváme. Příště už se nám snad někdo do sestavy vrátí a ve Velešíně musíme body udělat."




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Hovorka [-] , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] , J. Špán [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] (86. R. Jodl [-] ) , D. Ambrož [-] , M. Kučera [-] (46. L. Bašar [-] ) , R. Hudec [-] , V. Kozel [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - P. Fantyš [-] , D. Bláha [-] , P. Kokeš [-] (70. S. Havel [-] ) , P. Kamiš [-] , F. Navrátil [-] (86. J. Růžička [-] ) , M. Ayeb [-] (88. V. Mareš [-] ) , M. Sudek [-] (84. Y. Kaneko [-] ) , D. Kocar [-] (78. K. Pícha [-] ) , T. Choutka [-] , D. Malý [-]

ŽK: 40. V. Kozel , 48. J. Špán , 81. F. Hanzal - 35. M. Ayeb , 43. P. Kamiš , 81. F. Navrátil . ČK: 77. J. Špán .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlík Martin - BUMBA František, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - Havlík Martin: 5
Hrací plocha: 9
Výkon domácích - SK Sedlec: 4
Výkon hostů - TJ Lokomotiva ČB: 5
Hráč utkání - domácí: Lukáš Hovorka
Hráč utkání - hosté: Václav Roden

Tip: remíza

Zápas bude nudný ale vyrovnaný

Tip: remíza

Tip: remíza

Zde asi na kříž.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Minulé kolo proti nám Loko zahrála dobré utkání, takže ji proti Sedleci věřím.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích