6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice spráskaly Bavorovice 6:0! Hned o čtyři trefy se postaral střelec Kochma


Branky


11. M. Kochma , 19. M. Kochma , 36. T. Kovář , 49. M. Kochma , 55. O. Váša , 72. M. Kochma
24

"Prachatice jsou v lepší formě," věštil domácí výhru expert kola v naší tipovačce. Ale takový rozdíl ve skóre asi on nečekal. Ta tam je podzimní fazóna Bavorovic, v Prachaticích měli hosté k dispozici jediného hráče na střídání a dopadlo to výpraskem se vším všudy. Střelecké představení Miroslava Kochmy se navíc stalo jedním z nejlepších výkonů v ročníku I.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 a o majiteli bodů bylo jasno.

Bavorovice nepřijely v nejsilnější možné sestavě a tak bylo jasné, že doposud druhý celek bude mít co dělat, aby odolal prachatickému tlaku. Tatran doma umí, naposledy to pocítil Vacov, kterého domácí sfoukli pěti góly. Na Bavorovice ale čekala ještě větší nadílka...

 

První gól na sebe nechal čekat do 11. minuty. Ondřej Kochma využil průchoďáku v hostující obraně, prošel ze strany a naservíroval míč Kochmovi před prázdnou bránu. Nebylo co řešit, 1:0. Střelec tak načal své velké představení. O osm minut později totiž přidal druhý gól. Tesař zakončoval, Boček míč vyrazil před sebe a útočník Kochma byl opět připraven. A do půle přidali Prachatičtí ještě jednu trefu. Kovář se prosadil také po dorážce, a to po střele koho jiného než R. Kochmy.

Skóre narostlo

Hosté nastoupili do druhé půle odevzdaně a bylo jasné, že na dramatizaci utkání se necítí. Už ve 49. minutě šel M. Kochma sám proti brankáři Bočkovi a potvrdil střelecké sebevědomí - 4:0. O pár minut později natáhl z vápna domácí Váša a lépe snad ani trefit nemohl. Boček byl proti ráně do růžku bez šance. Hosté tlačili časomíru ke konci, ale od šestého gólu ušetřeni nebyli. Martinu Kochmovi totiž hattrick nestačil a přihlásil se o čtvrtý gól. Tesař s M. Kochmou vlétli do rezignované bavorovické obrany a nájezd dvou proti brankáři vyřešil Tesař nezištnou přihrávkou svému spoluhráči.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
Lukáš Kubát (trenér): "Chytili jsme začátek, povedlo se nám proměnit šance, což se nám v minulosti ne vždy dařilo. Po poločase byl zápas rozhodnutý, Bavorovice zápas ve druhém poločase vzdaly a utkání se jen v klidu dohrávalo. Celkově musím kluky pochválit, snažili se a bylo znát, jak je to bavilo. Bavorovice tímto zápasem potvrdily, že se jim jaro moc nedaří."




Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Kochma [-] , T. Kovář [-] (63. J. Trůbl [-] ) , D. Kováč [-] , J. Fürbach [-] (52. O. Váša [-] ) , R. Mráz [-] , J. Tesař [-] , T. Ryšánek [-] , O. Kochma [-] , K. Ryšánek [-] , P. Škopek [-] (81. L. Kubát [-] )

TJ Bavorovice
J. Boček [-] - F. Řehák [-] (79. P. Smejkal [-] ) , J. Hanousek [-] , T. Koranda [-] , J. Trnka [-] - M. Štěpánek [-] , T. Kučera [-] , M. Blažek [-] , L. Červenka [-] - R. Hanzal [-] , P. Babka [-] -

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jevčák Martin - LEPIČ Jiří, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jasná výhra prachatic

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Věřím, že to Prachatičtí dají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Prachatice jsou v lepší formě.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích