Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia na Planou umí, tentokrát rozhodla slepenými góly z úvodu druhé půle


Branky


25

Plánští si po třech vítězství v řadě brousili zuby na to, že poprvé v mistráku překonají i budějovického souseda. Jenomže hosté v zápase předvedli perfektní taktický výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá soupeři po většinu času nestíhala, přesto byl stav 1:1

První minuty zápasu žádné šance nepřinesly, ale bylo znát, že lépe se do zápasu vyspali slávisté. Mladší celek profitoval z rychlé práce krajních hráčů a dokázal být u míčů dříve než plánský soupeř, domácí se ne a ne dostat do hry. První náznak šance byl k vidění v 15. minutě, kdy se centr Paucha otřel o břevno. O tři minuty už hosté vedli. Rajzl zatáhl míč, ze strany adresoval přesný přízemní pas do vápna a Bravenec se mohl už jen soustředit na to, aby z první trefil zařízení - 0:1. Plánské to neprobralo a ve 22. minutě nechali halvičkovat ve vápně Kindermanna, Hotový ale zasahovat nemusel. 

 

Planá se může spolehnout na své standardky. Ve 26. minutě skončil její přímák těsně vedle Wolfovy brány. Následovala hluchá pasáž zápasu, slávisté měli nadále více ze hry. Jenomže domácí si svůj úder schovávali na 39. minutu. Dobře zakroucený míč ze standardní situace si našel ve výskoku Kitzler a trknul ho za záda slávistického gólmana - 1:1. Diváky zaujal do půle ještě průnik Bravence ve 41. minutě, míč mířil jen nad břevno.

Hosté rozhodli slepenými góly

Planá úvody druhé půle z nějakého záhadného důvodu nezvládá a Slavia si v něm tentokrát zajistila výhru. Nejprve Hotový nedosáhl na centr Mizery ze strany a míč na zadní tyči napálil do sítě ve 48. minutě Kindermann. Domácí se ještě z inkasování ani nestačili oklepat, když v 51. minutě Bravenec zakončil rychlý brejk a přečíslení gólem na 3:1, opět se vyplatila perfektní spolupráce s Rajzlem. Další gól už slávisté v zápase nevstřelili, a to ani po zaváhání v plánské rozehrávce v 65. minutě, kterou hasil včasným zákrokem až gólman Hotový. Postup Bravence zastavil v 69. minutě k nevoli slávistů ofsajd, v závěru pak šel sám na Hotového Hasenhörl, ale Píchal míč vykopl před čárou.

 

Abychom ale zmínili i plánské šance, tak Carda v 68. minutě mířil šajtlí z úhlu mimo, v 70. minutě pálil Řehoř nad a tutovku měl v závěru Kitzler, který po rychlém průniku svého týmu obranou šel sám na Wolfa, brankář ale jeho zakončení vytlačil na roh. Planá se jinak dostávala přes soupeře jen velmi zřídka a Wolf v zápase mnoho práce neměl, hostující výhra je tak zasloužená.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Michal Špírek: "Po třech výhrách nám zápas bohužel od prvních minut nevycházel, hosté byli běhavější, důraznější, fotbalovější. Po první půli jsme sice uhráli nadějnou remízu z naší jediné střely na branku, ale úvod druhého poločasu nám nevyšel a po chybách v defenzivě jsme inkasovali. Slavia byla v obraně jistá, nám se nedařilo držet míč a vytvořit si tlak, šancí jsme měli v zápase pomálu, nezbývá než soupeři pogratulovat k výhře."

SK Slavia České Budějovice
Jan Pirnos: "Domácí mají jaro v pohodě a v tabulce se šplhali výše, ale zaskočili jsme je hodně aktivní hrou a to přes řadu ztrát v sestavě. Šlo z naší strany šlo o výborný zápas, produktivita, kombinace, rychlost, vše bylo na naší straně. V prvním poločase zastavoval brejky na hraně možnosti Vrši, ve druhé půli skvělý výkon v obraně předvedl Míza klíčovými zákroky při závarech, záloha soupeře přehrávala celý zápas, zraněními sužovaná a improvizovaná defenziva kromě jednoho asi celkem nebránitelného gólu soupeře k ničemu nepustila. Soupeř měl hezky sehrané náběhy do křídel na luxusní pasy mazáků stejně jako kolmé průnikovky, ale tady rozhodovala dynamika a ta byla na naší straně. A taky možná snaha domácích hrát fotbal byla větší než u Sedlece a lépe se nám útočilo."



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - T. Plojhar [-] (57. J. Szabó [-] ) , D. Kneys [-] (81. M. Špírek [-] ) , O. Hotový [-] - T. Řehoř [-] , M. Píchal [-] , M. Beran [-] (85. P. Vobořil [-] ) , Z. Lexa [-] (74. M. Svobodný [-] ) - J. Carda [-] , L. Kitzler [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - P. Rajzl [-] (82. D. Šťastný [-] ) , V. Bravenec [-] (85. R. Holý [-] ) , O. Wegenkittl [-] (72. J. Kohout [-] ) , J. Wagner [-] , P. Mizera [-] , M. Boček [-] , O. Kindermann [-] (46. M. Slípka [-] ) , F. Pauch [-] , T. Vršitý [-] , P. Kindermann [-] (56. P. Hasenöhrl [-] )

ŽK: 23. T. Řehoř , 70. M. Beran , 87. J. Hotový - 36. F. Pauch , 87. R. Holý .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rinth Jan - JAROLÍM Jiří, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jelikož jse slávii moc nedaří tak vidím výhru domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Venkovské derby po Budějovicku přinese výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Planá je doma hodně silná, ale Slavia nějaké šance vypracuje a promění.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích