0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 10:15

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V tvrdém zápase Vodňany rychle skórovaly, domácí Lokotka odpověď nenašla


Branky


29

Lokomotiva se trápí a doma podruhé v řadě nedala ani gól. Vodňanští vybojovali cennou výhru díky Kinkorovi a vrátili soupeři podzimní porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo se o chvilku opozdil, přišel o úvodní a nakonec jedinou branku zápasu. Hosté výborně zahráli standardku a Kinkor poslal hosty do vedení - 0:1. Následoval bojovný, vyrovnaný průběh zápasu, kdy si oba týmy vytvořily střelecké příležitosti. Ale žádná z nich už proměněna nebyla. Rozhodčí v prvním poločase ukazoval hostům žluté karty a Vodňanští, za které tentokrát nastoupili "jen" čtyři dorostenci, se museli mít na pozoru.

 

Hostující gólman Váverka za svá záda míč nepustil, Lokomotiva tak zůstává i po 19. kole na 12. místě a situace pro tradičního účastníka I.A třídy začíná být kritická. V příštím kole ji čeká zápas pravdy na půdě Sedlece, kde se dá očekávat velmi zajímavé utkání se vším všudy, doufejme, že v mezích fair play...



Ohlasy k zápasu



FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): "O ten gólík jsme asi lepší byli, ale soupeř hrál velice dobře. Doma jsme se s ním na podzim prohráli 0:1, Loko tehdy dalo gól z jediné své akce, jinak jsme byli jasně lepší. Tentokrát to bylo vyrovnané, šance měly oba celky, my jednu ze svých tří proměnili, oni ne. Víceméně se štěstím jsme tři body na konci ubránili, podali jsme zodpovědný, kolektivní výkon. Šlo o hodně těžké, tvrdé utkání, ale nijak záludné. Jsme za body rádi."



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - J. Hruška [-] (81. S. Nechuta [-] ) , P. Kokeš [-] (76. D. Bláha [-] ) , P. Kamiš [-] , F. Navrátil [-] , M. Ayeb [-] , M. Sudek [-] (85. Y. Kaneko [-] ) , D. Kocar [-] (78. S. Havel [-] ) , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , D. Malý [-]

FK Vodňany
P. Váverka [-] - L. Kunc [-] , L. Malík [-] (83. F. Hubáček [-] ) , D. Šourek [-] , D. Václavík [-] (90. J. Kalianko [-] ) , D. Bečvář [-] , J. Kinkor [-] (56. L. Jizba [-] ) , T. Konvička [-] , O. Hudák [-] , J. Rauscher [-] , M. Kvapil [-]

ŽK: 51. R. Čapek , 69. P. Kamiš , 90. D. Bláha , 90. V. Roden - 14. L. Kunc , 27. L. Malík , 90. J. Rauscher .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lepič Jiří - MRÁZ Roman, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 4. 2018 14:15
Může mi někdo vysvětlit poslední větu z reportu!?

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Lokomotiva se svou hrou určitě nepatří na dvanácté místo. Vodňany, s největším počtem vstřelených gólů, zde moc branek nevsítí a věřím v remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů