0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice obraly Větřní a už jsou opět jen bod od prvního místa


Branky


31

Domácí na bavorovickou obranu nevyzráli, za hosty se trefili Řehák a Babka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Zápas začal opatrně z obou stran, ale míč na svých kopačkách měl častěji hostující celek z Bavorovic. První šanci zápasu měl v 15. minutě domácí kapitán Gutheis. Podskalský mu pěkně hlavou sklepl balon přímo do běhu, ale následný Gutheisův lob skončil těsně vedle branky. Ve 21. minutě se po chybě domácích obránců dostal do úniku Řehák a křižnou střelou nedal Pavelkovi šanci. 0:1. Ten pak ještě několikrát svůj tým podržel. Ve 30. minutě vybíhal Gutheis z vlastní poloviny, dostal krásný pas od Weinharda, který zakončil lobem přes vybíhajícího Sýkoru, k údivu všech však branka neplatila pro údajný offside domácího hráče. Chvilku před pauzou mohl opět Gutheis srovnat skóre, ale výborným zákrokem mu Sýkora tuto šanci vzal. 

 

Hosté ještě zahodili penaltu

Druhý poločas pro domácí nezačal vůbec dobře. Babka si ve 49. minutě se štěstím dokázal obhodit domácího obránce a následnou střelou nedal Pavelkovi šanci. Větřní se pak snažilo se zápasem ještě něco udělat, ale sílu už na to nemělo. Největší šanci druhého poločasu měl v 70. minutě hostující Šafránek, který kopal po faulu Podskalského ve vlastním vápně penaltu, ale výtečný Pavelka mu jí dokázal chytit. A tak zápas skončil 0:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Je strašná škoda, že odevzdáme doma body takhle průměrnýmu mančaftu jako jsou Bavorovice. A další škoda je, že nás jsou kluci rozhodčí v klidu schopný doma pěkně bez nervů říznout. Nevím, jestli je normální, aby si pan Valeš nechal od někoho celej zápas nadávat a ten člověk dohraje bez problémů a příští týden může zase kopat. Zápas to byl asi na plichtu. Druhý gól byl hodně šťastný, první po naší chybě. Příští týden hrajeme s Planou,už zase musíme zabrat."




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - M. Sivák [-] , P. Kotlár [-] (63. J. Sukdolák [-] ) , Z. Chupík [-] (49. P. Hlásenský [-] ) , P. Podskalský [-] (60. J. Peťule [-] ) , R. Weinhard [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Dvořák [-] , M. Hronek [-] , M. Rada [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] (82. J. Kuchař [-] ) , F. Řehák [-] , J. Hanousek [-] , D. Rottenborn [-] - M. Štěpánek [-] , M. Blažek [-] , F. Šafránek [-] - P. Babka [-] - M. Hurný [-] , T. Koranda [-]

ŽK: 70. J. Peťule - 24. F. Šafránek , 77. J. Trnka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valeš Radek - NEDVĚD Petr, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Výhra hostů, Bavorovice mají velké zkušenosti a zde to potvrdí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že domácí urvou všechny body. Jednak jim chci oplatit důvěru a hlavně Bavorovice na jaře zatím nic nepředvedly.