4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn se s tím na jaře nepáře, tentokrát přejel Větřní


Branky


32

Domácí celek potvrdil svou potenci v ofenzivě, tentokrát domácí střelce nepohlídalo Větřní. Týn má soutěž výborně rozehranou!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoklasa zařídil oba góly

V Týně nad Vltavou vládne spokojenost, aby také ne, když domácí celek porazil na svém trávníku v sobotu odpoledne hostující fotbalisty z Větřní 4:0. Nutno říci, že se hrál pohledný fotbal z obou stran, ale zkušenější hráči Olympie měli otěže utkání jasně ve svých rukách. Hned od prvních minut bylo znát, kdo bude diktovat tempo hry. A byl to právě domácí Týn, který začal náporem a několika rohovými kopy. Obrana hostů byla ovšem pozorná a dobře organizovaná Duškem a hlavně novopečeným vicemistrem Evropy v sálové kopané, Rudolfem Weinhardem.

 

Několikrát za prvních 30 minut vystavila obranná čtyřka Větřní své protihráče do ofsajdu, jenže ve 34. minutě se tak nestalo, výborně hrající Stoklasa utekl Radovi a předložil míč Houskovi do prázdné brány. 1:0. A ve 39. minutě akce skoro jako přes kopírák. Po faulu na půlce Týn rychle rozehrál, obrana Větřní zaspala a Stoklasa se dostal až před Dobrovodského a chladnokrevně zavěsil. 

 

Větřní se neprosadilo, Týn je na jaře bezkonkurenční

Druhý poločas už se pak vlastně jen dohrával. Týn měl převahu a radikálně obměněný a omlazený hostující tým na domácí celek nestačil. V 64. minutě tak přišla pojistka. Dlouhý míč si ve vápně našel domácí kanonýr Vařil a s trochou štěstí nadvakrát upravil na 3:0. Větřínští se snažili hrát i za tohoto stavu dopředu, ale k žádné výrazné šanci to nevedlo. Konečnou podobu výsledku dal v 90. minutě opět muž zápasu Stoklasa, který využil špatné rozehrávky hostujících mladíků a opět nedal Dobrovodskému nejmenší šanci. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): Týn má kvalitu, super hráče jako Vařil, Stoklasa, Houska, Brom a když se nestane nic neočekávaného, soutěž vyhraje. My máme svoje problémy, který se s námi potáhnou celé jaro, hledáme optimální sestavu, ale jsme v klidu, víme, na čem jsme. Zápas v Týně nás vůbec netrápí, naopak je to výborná škola pro naše mladíky, kteří rostou zápas od zápasu. Výborně zahrál Mates Rada a Patrik Kotlár a kdo mě strašně překvapil, byl Míša Hronek.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - O. Lukeš [-] , J. Meidl [-] , M. Boček [-] , J. Brom [-] - P. Dvořák [-] (60. J. Liška [-] ) , J. Plojhar [-] , M. Tupý [-] , L. Stoklasa [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] (81. M. Stejskal [-] ) -

SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - R. Weinhard [-] (46. D. Chupík [-] ) , M. Hronek [-] , J. Cifreund [-] (65. M. Troják [-] ) , M. Rada [-] , P. Kotlár [-] , Z. Chupík [-] (58. J. Peťule [-] ) , J. Dušek [-] (77. J. Sukdolák [-] ) , M. Sivák [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-]

ŽK: 39. L. Stoklasa , 85. O. Lukeš - 53. D. Chupík , 54. J. Dušek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Nedvěd Petr - VALEŠ Radek, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

To bude těžký, ale na podzim jsme Týn porazili, tak proč né na jaře...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích