4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Jsme zpět, hlásí slávisté. Čtyřmi góly si vychutnali Vimperk


Branky


32

Hosté přijeli bez Tischlera a možná i to zapříčinilo, že si na "Koháči" ani neškrtli... Domácí nasměroval za výhrou Bravenec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od úvodu aktivnější, na hostujícím celku si dokázali vynutit fauly, ale na první gól se čekalo až do 25. minuty. Po rychlém útoku a prodlouženém nákopu se Bravenec ve vápně prodral ke zblokované střele a umístil míč nechytatelně mimo Hrubého dosah.

 

Stejný hráč se postaral i o navýšení skóre v 53. minutě. Domácí převyšovali starší vimperský tým rychlostně a Bravenec své hbitosti využil. Obral o míč chybující beky, rázem šel sám na bránu a nezaváhal - 2:0.

 

O tři minuty později bylo pro hosty ještě hůře. Hrubý vyrazil ostrou palbu jednoho ze slávistů, ale Mizera byl ve vápně připraven a lehkou dorážkou rozjásal budějovické fandy potřetí.

 

Poslední slovo měl, co se branek týče, domácí Slípka. Ten dostal nabito za vápnem, nijak se nerozpakoval a poslal míč nechytatelně k tyči - 4:0.

ZÁZNAM ZÁPASU



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Jan Pirnos: "Muži po dvou prohrách naskočili ve velkém stylu, postaršímu týmu hostí bez největší opory naložil na cestu 4 góly po celkem jasném průběhu, největším rozdílem proti předchozím zápasům byla soustředěnost nasazení a na všech patrná snaha nedopustit další ztrátu.... Na druhé Bavorovice díky další jejich ztrátě doma s Planou nám chybí již jen dva body, první Týn na jaře ve velkém stylu je 6 bodů před námi..."




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - V. Bravenec [-] (70. K. Dvořáček [-] ) , P. Kindermann [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Mizera [-] , M. Boček [-] , O. Kindermann [-] (56. F. Pauch [-] ) , M. Slípka [-] , P. Rajzl [-] (46. D. Šťastný [-] ) , M. Bohůnek [-] , J. Wagner [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - R. Podskalský [-] , P. Samohejl [-] , V. Šimandl [-] (59. R. Košík [-] ) , M. Chvosta [-] , J. Blahout [-] , M. Kvapil [-] , V. Blahout [-] , M. Sedláček [-] , L. Sýs [-] (72. V. Pankratz [-] ) , J. Kurz [-]

ŽK: 35. O. Wegenkittl , 37. M. Slípka , 37. P. Kindermann , 73. P. Mizera - 57. J. Kurz , 73. P. Samohejl .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Rinth Jan - LEPIČ Jiří, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Přeju si, aby Slavie dala Vimperku bůra.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích