1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šálek svým desátým gólem v sezoně rozhodl. Za velešínské bojovníky naskočil i pětapadesátiletý Kysela!


Branky


32

Poslední Velešín na jaře zaznamenal už druhou výhru a dvojnásobně tak překonal svůj bodový zisk z celého podzimu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Do utkání domácí vstoupili dobře, vyhrávali osobní souboje a dostávali se na dostřel prachatické branky. Ve 12. minutě Velešínští přehráli prachatickou středovou řadu T.Semerádem, ten nahrál do uličky mezi stopery S.Šálkovi a ten vystřelil českým kuchlem a na nerovném terénu překvapil gólmana Prachatic J.Hopfingera - 1:0.

 

Útoky se přelévaly z jedné strany na druhou, ale bez vážnějšího zakončení. Konec prvního poločasu patřil prachatickým fotbalistům, ale domácí stěžejní maják Ottenschläger všechny šance a centry pochytal.

Hostující tlak přinesl pouze nastřelené břevno

Druhý poločas začaly lépe Prachatice, jejich tlak se stupňoval a zatlačili domácí celek před vápno. Naštěstí pro Velešínské jejich projektily, a nebylo jich málo, létaly těsně vedle branky. V prostřední části poločasu se hra trochu vyrovnala, ale úniky P.Fišera, S.Šálka nebo J.Falce skončily nepřesně. Po domácích  zraněních v 60. a 67. minutě začaly mít Prachatice jasnou převahu.

 

Po jedné akci prachatického agilního K.Ryšánka a jeho bomby  zazvonilo břevno. Tlak Prachatic se stupňoval až do konce utkání, ale hostující ataky středem odrážela nově složená stoperská dvojice V.Biňovský, T.Jirský v čele s vynikajícím V.Ottenschlägerem v brance, který vyhrál všechny vzdušné souboje s prachatickými útočníky.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): „To zase byl víkendový zápas, s vedoucím a legendou prachatického fotbalu v jedné osobě Zdeňkem Chocholoušem jsme se shodli, že k tomuto utkání nastupují poloviční áčka, protože na obou stranách chyběli čtyři opory týmu. Jeden rozdíl byl v tom, že Prachatice měli silnou lavičku, ale mi jsme museli po zranění třech hráčů poslat na steč v 67. minutě i 55tiletého matadora Miloše Kyselu a pomohl ke konečnému vítězství. Je pravda, že Prachatice druhou část druhého poločasu byli jasně lepší, ale naši kluci za FCV bojovali jako rytíři a dotáhli těžký zápas do vítězného konce. Musíme také pochválit za korektní výkon trojici rozhodčích v čele s Martinem Jevčákem."




Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - P. Hynšt [-] (67. M. Kysela [-] ) , M. Vlačuha [-] (46. M. Kejšar [-] ) , S. Šálek [-] , P. Fišer [-] , J. Falc [-] , T. Semerád [-] , F. Zimek [-] , T. Jirský [-] , V. Biňovský [-] , J. Šváb [-] (60. P. Škuta [-] )

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - L. Kubát [-] (27. O. Váša [-] ) , J. Tesař [-] , T. Ryšánek [-] , M. Kochma [-] , O. Kochma [-] (86. V. Šabršula [-] ) , D. Kováč [-] , A. Kadlec [-] , P. Miesbauer [-] , K. Ryšánek [-] , M. Kotrch [-] (70. J. Fürbach [-] )

ŽK: 41. J. Falc , 47. S. Šálek , 75. T. Semerád , 82. P. Fišer - 65. T. Ryšánek .
Hráči zápasu: V. Ottenschläger , V. Biňovský , T. Jirský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jevčák Martin - NOVOTNÝ Jiří, TRKOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Klukům z Velešína přeju ať už taky porazí někoho jinýho, než nás

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů