3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Slavia propadla i ve druhém zápase jara, Blatná si připsala jasnou výhru. A to hrála v deseti!


Branky


31

Po zimních kotrlmelcích budějovické Slavii vstup do jara absolutně nevyšel a podruhé prohrála o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí převaha

Bavorovice na jaře dvakrát ztratily, ale slávistický pronásledovat toho absolutně nedokázal využít. Budějovičtí po podzimu postrádají kouče Kladenského, po zmatcích, kdo tým povede, se nakonec týmu jal dosavadní asistent Janků. Podzimní sebevědomí slávistů je ale fuč.

 

Blatná měla v prvním poločase jasnou převahu. Jenomže své šance zahazovala, zuby si střelci vylámali i na skvělém gólmanu Wolfovi. Na podzim neprostupná defenziva Slavie umožňovala soupeři velmi snadno dostávat se do šestnáctky a následného zakončení.

Blatná nasázela tři branky během devíti minut

Ve druhé puli se hosté probrali a hned v úvodu půle zahrozili, po Kindermannově úniku fauloval Sýkora a sudí  Weidenthalerová ho poslala nemilosrdně pod sprchy. Ve 46. minutě tak šli domácí do desíti. Slávisté následně měli rozjetých pár nadějných akcí, ale Blatenští vše ustáli. Pak ale zaúřadoval vítr a potřebné štěstí. V 60. minutě Machovský kopal roh a závan větru míč poslal rovnou do kasy - 0:1.

 

Domácí naskočili na koně a devastovali soupeře hezkými akcemi a dalšími dvěma góly - nejprve se trefil Nový a úrodnou devítiminutovku uzavřel Petrášek.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Roman Remeš (asistent trenéra): "První poločas jsme si vypracovali několik slibných šancí, ale hostující brankář nás přiváděl k zoufalství. Při střele Mišiaka a hlavičce Šejvara většina přítomných zvedala ruce nad své hlavy, ale Wolf míč na poslední chvíli buď chytil nebo vytěsnil mimo branku. O poločase jsme hráče nabádali k trpělivosti a věřili, že vstřelením první branky soupeře zlomíme. Bohužel hned ve 46. minutě naše obrana zaváhala a při samostatném úniku Sýkora fauloval hostujícího hráče a byl vyloučen. Zhruba čtvrt hodiny jsme odolávali tlaku soupeře, který díky naší kvalitní obraně naši svatyni víceméně nijak vážně neohrožoval a tak přišla naše šance. V 60. minutě vstřelil naši první branku přímo z rohu Machovský, o čtyři minuty později, druhou přidal z otočky ve vápně střelou k tyči Nový a když se v 69. minutě po další učebnicové akci trefil matador Petrášek, Slávie v tu chvíli byla na lopatkách a celý blatenský areál na nohou. Ve zbývající části zápasu už bylo prakticky rozhodnuto, přesto kluci bojovali až na hranicí svých sil za to, abychom udrželi další čisté konto, což se jim nakonec povedlo. Mužstvu právem patří pochvala za předvedený výkon."




Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Sýkora [-] , K. Šejvar [-] - M. Petrášek [-] , P. Prokopec [-] (51. F. Čadek [-] ) , L. Motyka [-] , L. Machovský [-] (66. F. Jícha [-] ) , M. Kůst [-] - R. Peleška [-] (89. D. Houzar [-] ) , M. Mišiak [-] (81. J. Levý [-] ) , J. Nový [-] (74. P. Stulík [-] )

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - V. Bravenec [-] (72. R. Holý [-] ) , O. Wegenkittl [-] , K. Dvořáček [-] (46. D. Šťastný [-] ) , P. Kindermann [-] , P. Mizera [-] , M. Boček [-] , O. Kindermann [-] (83. J. Wagner [-] ) , F. Pauch [-] , M. Slípka [-] , P. Hasenöhrl [-]

ŽK: 30. P. Prokopec , 62. F. Čadek , 80. R. Peleška , 90. M. Kůst - 31. F. Pauch . ČK: 46. J. Sýkora .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - JEVČÁK Martin, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Jan Pintér
Tip experta: výhra domácích

Když jsme hráli s Blatnou, tak mě výkonem oslovili skoro ze všech týmů nejvíc, divím se, že nemají ještě více bodů. Na Slavii měli asi trošku „divokou“ zimu a budou to mít venku strašně těžké.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích