3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tak to je unikát! Ve Vodňanech se v zápase utkali táta se synem


Branky


0

Vodňanští přehráli ve druhém poločase Vimperk a získali tři body. Perličkou zápasu bylo, že se proti sobě postavili otec a syn Kvapilovi. Z výhry se radoval ten mladší, který přispěl krásnou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvapil vs. Kvapil

Vimperk v těsně před startem jara přivedl do týmu Martina Kvapila st. a dodal tak utkání s Vodňany parádní zápletku - za domácí barvy totiž nastupuje Martin Kvapil ml. Otec se tak postavil na hřišti proti synovi. Kvapilovi se proti sobě utkali poprvé v životě, teprve v týdnu před zápasem se Kvapil ml. dozvěděl od táty, že je před nimi přímý souboj. "Bylo to hodně pikantní, ale oba se toho zhostili dobře," hodnotil s úsměvem vodňanský kouč Hrachovec.

 

Vodňany měly od počátku utkání více ze hry, jenomže Vimperk všechny šance soupeře ustál bez úhony, a že domácí gólovky na kopačkách měli... A sám se těsně před odchodem do šaten prosadil, Tischler vsítil po standardní situaci - 0:1.

Červená karta pro Konvičku

Už v 50. minutě bylo srovnáno. A nebyl to ledajaký gól. Martin Kvapil ml. se opřel do míče (poté, co se míč odrazil od jeho otce) z pětatřiceti metrů a jeho rána zaplula do brány, gólman Hrubý mohl jen zatleskat - 1:1. Domácí šli za výhrou a v 68. minutě dostali výhodu penalty. Kunc sice na Hrubém na první pokus ztroskotal, ale odražený míč s přehledem dorážkou uklidil za brankářova záda - 2:1.

 

Kvapil st. mohl vyrovnat poté, co se uvolnil přes syna, ale v zakončení přestřelil. 

 

V 77. minutě přišla další zápletka. Domácí Konvička musel po druhé žluté kartě ze hřiště. Vodňany ale uklidnil chvíli na to Václavík, který skóroval na 3:1. Vodňany hrály ve druhém poločase výborně a odměnou jim byly tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): "Utkání s Vimperkem bývají vždy vyhecovaná, jsme tak spokojeni s vítězstvím, byl to těžký zápas. Od jeho začátku jsme byli lepší, přesto jsme inkasovali jako první a po půli prohrávali. Kluci ale ve druhé půli ještě více zabrali. Že proti sobě hráli otec se synem bylo symbolické pro celý zápas, šlo o souboj dvou generací, klobouk dolů před vimperskými, kteří měli průměrově o hodně starší tým. Když to přeženu, tak hrál dorost proti pětatřicítce. Zákonitě hostům síly ubývaly, myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Suverénně nejlepšími hráči byli Kvapil ml. na pravém beku se stoperem Konvičkou. Dobře se ukázaly i posily, když přišel Vaverka z Písku, Kinkor, Václavík."




Sestavy


FK Vodňany
P. Váverka [-] - J. Rauscher [-] , D. Václavík [-] , M. Kvapil [-] , L. Kunc [-] , D. Šourek [-] , D. Bečvář [-] , T. Konvička [-] , L. Jizba [-] (69. L. Malík [-] ) , O. Hudák [-] (84. J. Kalianko [-] ) , J. Kinkor [-] (89. M. Polanský [-] )

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - R. Podskalský [-] , L. Sýs [-] , J. Pospíchal [-] (19. J. Kurz [-] ) , R. Košík [-] (81. V. Šimandl [-] ) , M. Chvosta [-] , M. Kvapil [-] , V. Pankratz [-] , V. Blahout [-] , M. Sedláček [-] , M. Tischler [-]

ŽK: 43. T. Konvička , 85. O. Hudák - 50. M. Kvapil , 84. V. Blahout . ČK: 77. T. Konvička .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - VALEŠ Radek, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.