Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice ve druhé půli přejely Slavii


Branky


0

Domácí po půli vedli, ale druhý poločas jim absolutně nevyšel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohůnek hlavičkoval přesně

Mužům Slavie se jarní premiéra hrubě nevydařila v nehezkém počasí je prachatický soupeř zaskočil aktivitou, důrazem i přímočarou, ovšem celkem nápaditou hrou. Během prvních sedmi minut si po nábězích zprava našli Prachatičtí prostor na dvě křížné střely, jedna těsně minula tyčku druhou musel hasit Wolf. Domácí se ne a ne probrat, hosté byli lepším celkem.

 

V 26. minutě ovšem po dobře zahraném rohu na zadní tyč se prosadil ze vzduchu Bohůnek a kromě vedení z toho bylo nápadné zlepšení výkonu Slavie a do poločasu už obraz hry vypadal tak, jak by podle tabulky měl. Domácím se v krátkém sledu po sobě zranili oba krajní záložníci, Mizera inkasoval hokejový strom a s pochroumanými žebry, ač jako hokejista vydrží leccos, nakonec musel střídat ještě před půlí, z druhé strany Vranovský si nezaviněně při sprintu natáhl sval a v poločase šel dolů i on. 

Prachatický uragán

Do druhé půle vstoupili domácí ještě hůř než do první, soupeř je znovu zaskočil a zaslouženě otočil čtyřmi údery.

 

V 52. minutě Škopek uklidil do sítě vypadlý míč po standardce. O dvacet minut později přišla chvíle Miesebauera, Prachatičtí dokázali dostávat centry do nebezpečných prostorů před bránou a Miesbauer se po hrubce slávistů protlačil ke gólové hlavičce. Uplynulo deset minut a bylo to 3:1, Fischer potrestal kiks domácí obrany, který mu dokonce míč sama nabídla při nepovedené rozehrávce. Poslední slovo měl Tesař, který úspěšně zakončil povedený brejk. Slavia proti dobře hrajícímu Tatranu šancí měla pomálu, v té největší promáchl střídající Bravenec.

 



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - P. Hasenöhrl [-] , O. Wegenkittl [-] , M. Boček [-] (77. V. Bravenec [-] ) , M. Bohůnek [-] , P. Kindermann [-] , P. Mizera [-] (42. F. Pauch [-] ) , O. Kindermann [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , J. Vranovský [-] (46. J. Kohout [-] )

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Kochma [-] (80. J. Tesař [-] ) , O. Kochma [-] (46. M. Kotrch [-] ) , M. Juroš [-] , D. Kováč [-] (88. T. Ryšánek [-] ) , A. Kadlec [-] , P. Miesbauer [-] , K. Ryšánek [-] , M. Fischer [-] , R. Mráz [-] , P. Škopek [-]

ŽK: 31. J. Hopfinger , 35. D. Kováč . ČK: 86. M. Juroš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ALBERT Karel - KOMZÁK Zdeněk, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.