0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 12:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedlec neuhlídal Mišiaka, Blatná zaslouženě vyhrála


Branky


0

Ani Sedlec nevstoupil do jara pravou nohou. Blatná nastoupila v oslabené sestavě, přesto uspela za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarní část sezony začala pro Sedlec tak, jak skončil podzim. Domácí brzy inkasovali po chybě v defenzívě, sami šance zahazovali a když už se ve druhém poločase dostávali do tlaku, přišel nepovedený odkop brankáře, druhý inkasovaný gól a bylo hotovo. Blatná byla herně o něco lepší, i tak ale Sedlec mohl skórovat, sám na branku běžel Staněk, hrůzu hostům naháněly standardky, ale dokázali se ubránit. A nic na tom nezměnila ani ruka v šestnáctce, kterou si nad hlavou sám nastřelil jeden z blatenských obránců, rozhodčí penaltu nepísknul. Sedlec nezačal jaro dobře, nicméně spousta zápasů je ještě před mužstvem a na záchranu stále chybí jen tři body. Blatné vystřílel body Mišiak, který se trefil v každém z poločasů.

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Zápas se mi nehodnotí dobře. Z první střely jsme zase inkasovali, sami jsme šance neproměnili. A místo, abychom ve druhém poločase šli do náporu, doslova jsme věnovali soupeři uklidňující druhou branku. Podobných zápasů jsme hráli na podzim hodně, ale na jaře už to tak být nesmí. Věřím, že už příští týden předvedeme úplně jiný výkon."




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Bláha [-] , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] (83. T. Folvarský [-] ) , J. Špán [-] (46. D. Ambrož [-] ) , J. Koch [-] , J. Staněk [-] , M. Chromý [-] , J. Zíka [-] , M. Kučera [-] , R. Hudec [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Sýkora [-] , M. Sedláček [-] - M. Petrášek [-] , L. Motyka [-] (58. J. Levý [-] ) , M. Kůst [-] , F. Jícha [-] (70. P. Stulík [-] ) , P. Prokopec [-] - M. Mišiak [-] (84. M. Brabec [-] ) , J. Nový [-] , R. Peleška [-]

ŽK: 8. J. Zíka , 53. M. Kučera , 58. M. Bláha , 82. M. Chromý - 59. J. Levý , 65. M. Mišiak , 72. J. Sýkora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Valeš Radek - KŘÍŽ Karel, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.