Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko potvrdilo svou jarní formu a po výhře nad Včelnicí skončilo na čtvrtém místě tabulky


Branky


16

Milevsku se na jaře velmi dařilo a potvridlo to i v posledním letošním utkání, kdy porazilo na domácí půdě sestupující Novou Včelnici v poměru 5:2. Sezónu zakončili domácí na čtvrtém místě. Před nimi se umístili pouze: Želeč, J. Hradec a Táborsko "B". 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brilantní poločas pro Milevsko

První branka zápasu přišla již v 8. minutě. kdy si na rohový kop směřující na přední tyč nejvýše vyskočil Petr Dvořák, který také uklidil hlavou míč do branky - 1:0. V 17. minutě zvyšoval na 2:0 Jaroslav Paták, který dostal ve vápně tečovanou přihrávku od Sedláka. Další gól střelil již sám Lukáš Sedlák, který ve 28. minutě rostřelil z velkého vápna přízemní střelou vše co mu stálo v cestě - 3:0. Ve 36. minutě se prosadil opět Lukáš Sedlák po průniku po pravé straně a střelou na zadní tyč Holického branky - 4:0. Snížení přišlo v 44. minutě, kdy jeden z  obránců hostí pěkně vyvezl míč a šajtlí našel nabíhavšího Petráše, ten se sice s míčem až na bránu nevydal, ale přenechal ho L. Šlapanskému. Šlapanský dlouho neotálel a míč poslal z hranice vápna do branky, Dvořák byl bez šance 4:1. Za tohoto stavu se také šlo o poločase do šaten. 

Druhý poločas již něměl zásadní vliv na konečné skóre

Hned úvodem druhé půle si domácí pojistili klidné vedení, když se ve 47. minutě prosadil František Koutník - 5:1. Šance se rodila na ose Sedlák - Dvořák - Koutník. V 79. minutě se hostům povedlo střelit jejich druhou branku v zápase, která již nic nemohla změnit a byla to jejich poslední branka v KP min. na další sezónu, protože jsou jistým sestupujícím do 1. A třídy. Branku na 5:2 vstřelil Dominik Tuček. Domácí se tak se sezónou rozloučili na krásném čtvrtém místě, které by po jejich nepovedeném podzimu předpokládal asi jen málokdo.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Jaroslav Paták (hráč): Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou. Dali jsme rychlé góly a soupěře jsme do nějakých větších šancí nepouštěli. Zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - - J. Marvan [-] (67. J. Kosobud [-] ) , M. Petr [-] , L. Sedlák [-] - F. Koutník [-] , J. Komárek [-] , J. Paták [-] , M. Málek [-] (73. M. Kálal [-] ) , T. Vakoč [-] , J. Barda [-] , P. Dvořák [-] (56. P. Novotný [-] )

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , T. Nebeský [-] , A. Vaš [-] , M. Vokuš [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , L. Zápotoka [-] (46. V. Hornát [-] ) , O. Blažek [-] , M. Pivko [-] , D. Jaroš [-]

ŽK: 86. A. Vaš .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Dunovský Karel - KROUTL Vít, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Hajdušek
Tip experta: výhra domácích

Další jasná jednička. Včelnice už soutěž jen dohrává, naopak Milevsko zakončí jaro dalším tříbodovým ziskem. Vzduchotechnikům se jaro opravdu povedlo.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích