0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice hrály i přes početní nevýhodu s Hlubokou vyrovnanou partii


Branky


16

Poslední kolo KP divákům nepřineslo v Katovicích žádnou branku. Hostující Hluboká nedokázala potvrdit roli favorita a nezužitkovala ani početní výhodu, kterou měla od 51. minuty, kdy se nechal po druhé žluté kartě vyloučit domácí Chylík. Konečný stav utkání 0:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Poslední utkání sezóny se sehrálo také v Katovicích mezi domácím celkem a hosty z Hluboké. První poločas bohužel žádnou branku nepřinesl. Avšak k vidění bylo mnoho zajímavých akcí. Slibnou šanci měl po odehrané destimuntovce Kulík, ale svou šanci neproměnil a Hlubokou do vedení neposlal. Šance však měli i domácí. Například Kagui mohl skórovat po přihrávce od Chylíka, ale ani on svou šanci neproměnil. Do šaten se tedy v Katovicích šlo o poločase za nerozhodného výsledku 0:0. Katovice zakončily sezónu na 9. místě tabulky (42 bodů). Hluboká skončila na 7. místě (46 bodů). 

 

 

 

 

Vyloučení Chylíka hostům tři body nepřineslo...

Zásadní moment přišel již s úvodem druhé půle. V 51. minutě se nechal po druhé žluté kartě vyloučit Jan Chylík, který nepotěšil žádného ze spoluhráčů. Avšak předpokládaný scénář se nekonal. Právě naopak. Do útoku se hnaly oslabené Katovice. Byl to Ondřej Koutský, který v první půli nahradil zraněného Uhera a vedl katovickou ofenzívu. Domácí dokonce nastřelili i břevno. Slibnou šanci měl také kapitán domácích Tomáš Hajdušek, ale jeho pokus hlavičkou nepustil do branky Vachuta. Nesmíme také opomenout šanci Hluboké, kdy její tutovku vykopával z brankové čáry za minutu dvanáct Petr Rybák. Hluboká nedokázala využít téměř poločasovou přeilovku a z Katovic si odvezla bod za remízu 0:0. 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek ml. (hráč): Zápas neměl příliš velké tempo i kvůli velkému vedru. První poločas byl vyrovnaný, na obou stranách byly nějaké náznaky šancí, nebezpečnější byli hosté, především Hájek. Pozor jsme si také museli dát na Legdana a Turka při standardkách. Nám se ještě před poločasem zranil Uher, takže ofenzivní síla trochu opadla. Na začátku druhého poločasu viděl druhou žlutou kartu Chylík a od té doby jsme se soustředili hlavně na obranu. Všechny šance Hluboké jsme přečkali a naopak jsme mohli z brejků branku vstřelit, ale remíza je spravdelivá. Pozitivem je, že i 40 minut v deseti jsme uderželi druhou nulu v řadě.




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Rybák [-] , T. Hajdušek [-] , J. Schánělec [-] , L. Horejš [-] - O. Kagui [-] , K. Cibulka [-] , J. Chylík [-] , M. Repa [-] (59. M. Hromíř [-] ) - D. Zoubek [-] , V. Uher [-] (32. O. Koutský [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
J. Vachuta [-] - J. Čermín [-] , S. Legdan [-] , P. Turek [-] - J. Valenta [-] , T. Křiváček [-] (89. M. Lovička [-] ) , K. Kulík [-] , J. Rubick [-] (46. L. Adam [-] ) , D. Říha [-] - T. Adam [-] (85. J. Hrdý [-] ) , P. Hájek [-]

ŽK: 34. L. Horejš , 41. J. Chylík , 42. P. Rybák , 45. D. Zoubek - 40. T. Křiváček , 76. T. Adam , 85. K. Kulík . ČK: 51. J. Chylík .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Přibyl Jan - KOTALÍK Petr, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Hajdušek
Tip experta: výhra domácích

Tady samozřejmě nemůžu tipovat jinak. Věřím, že navážeme na dobrý výkon z Dražic a Hlubokou porazíme před dokopnou i do třetice. Musíme pohlídat Standu Legendu při standardkách, vezmu si ho na starost a připravím si do štulpny špendlíky (úsměv).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích