Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:30

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč se rozloučila s mistrovskou sezónou vysokou výhrou v Oseku a také dosáhla mety 103 gólů v KP


16

Mistr ze Želče v posledním kole KP potvrdil, že ani poslední zápasy po zisku mistrovského titulu nic nevypouští a zvítězil vysoko v Oseku! Kapitán Michal Brůžek vstřelil hattrick a dostal se tak na druhé místo střelecké tabulky. Želeč letos dokázala překočit metu 100 gólu v KP (103:27). 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas těsně ve prospěch Želče

Úvod prvního poločasu patřil želečským. Již od prvních minut se ujali hráči Želče taktovky hry. První branka zápasu přišla už v 8. minutě, kdy hostující stoper Jakub Škrábek poslal dlouhý míč do vápna Oseku. Na to byl připravený spoluhráč Michal Brůžek, který míč uklidil do branky, přes vyběhnuvšího brankáře, jenž celou situaci podecnil - 0:1. Vyrovnání přišlo ve 36. minutě hry, kdy domácí zahrávali přímý volný kop a ve vápně soupeře se hlavou prosadil Jakub Říský, Blažek si na míč sice sáhl, ale z branky už ho nasměrovat nedokázal - 1:1.  Avšak do poločasu si vazli slovo opět hosté. Byl to Jaroslav Bosnyak, který se po přímém kopu dostal ve vápně k odraženénmu míči a ve skluzu jej uklidil do branky - 1:2. Za tohoto stavu se také šlo o poločase do šaten. 

Druhý poločas jasně pro Želeč

Druhý poločas už byl v podstatě jen na jedinou branku. V 63. minutě přišel další gól Želče a to když Michal Brůžek přidal z velkého vápna svůj druhý gól utaženou střelou skrz shluk hráčů k pravé tyči - 1:3. O dvě minuty později se prosadil nadvakrát Zdeněk Šváb, který zvýšil na 1:4. V 72. minutě utkání přidal zajímavý gól Michal Brůžek, kdy brankář přízemní křižmou střelou napříč vápnem již nestihl doběhnout - 1:5. Brůžek tak vstřelil svůj 26. gól v sezóně, završil tím také hattrick v zápase a nevíc se umístil na druhém místě mezi střelci v KP, předběhl ho pouze Dudek z Olešníku. O pouhé 3 minuty později se o míč přihlásil Jiří Rabiňák, který prostřelil brankáře Vojtu na bližší tyč - 1:6. Oek však ani za tohoto stavu nerezignoval. V 77. minutě přišlla ruka jednoho z želečských a přímý volný kop těsně za hranicí velkého vápna. K míči se postavil domácí kanonýr Jakub Říský a krásně míč uklidil do pravé šibenice a Blažek byl bez šance - 2:6. Krásnému gólu tleskali i hráči hostí, kteří právě inkasovali. Na konečných 2:7 upravil v 81. minutě Filip Froněk. Mistr ze Želče se tak s velmi úspěšnou sezónou rozloučil vysokou výhrou a také úctyhodným úspěchem - 103 vstřelených gólů za sezónu 2017/18!



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): Poslední zápas se nám sice nepovedl, ale nenechali jsme si zkazit vydařenou jarní část sezóny a náležitě jsme si dokopnou užili. Želeč ukázala své kvality a pohodlně si připsala další tři body. My jsme vzdorovali pouze v prvním poločase, po třetí inkasované brance jsme na výsledek zápasu rezignovali.




Sestavy


TJ Osek
P. Vojta [-] - V. Ježek [-] (76. T. Hromek [-] ) , M. Brabec [-] , J. Hájek [-] , J. Baloušek [-] , J. Říský [-] , S. Hosnedl [-] , J. Benda [-] , R. Kuneš [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - O. Kosobud [-] , J. Škrábek [-] , D. Pavličko [-] - J. Rabiňák [-] (76. M. Šindelář [-] ) , T. Kukučka [-] , Z. Šváb [-] , D. Fiala [-] (65. F. Froněk [-] ) , J. Švec [-] - J. Bosnyak [-] , M. Brůžek [-] (83. R. Richter [-] )

ŽK: 17. J. Baloušek , 67. J. Říský - 29. D. Pavličko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Macko Pavel - ŠAFRÁNEK Petr, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Hajdušek
Tip experta: výhra hostů

Želeč má nejlepší tým v přeboru a zaslouženě ho celý vyhrála. Oproti J. Hradci mi přijdou želečtí zkušenější a určitě si nebudou chtít pokazit dokopnou prohrou v Oseku. Navíc jsou hráči Želče fyzicky dobře vybaveni a hlavní zbraně Oseka tak na ně nebudou platit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů