1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Sezimovo Ústí zvládl důležitý duel s Novou Včelnicí a má vzhledem k losu dobrou šanci na záchranu


Branky


16

Zápas 29. kola mezi sestupující N. Včelnicí a Sokolem Sezimovo Ústí, který o záchranu ještě bojuje, zvládl lépe Sokol a zvítězil o gól. Obě branky vstřelili jeho hráči už v prvním poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostům ze Sezimova Ústí

Míč dostali k rozehře v prvním poločase domácí, ale po chvíli jej zbytečně ztratili a hned v 1. minutě se proti jejich brance kopal rohový kop, který se nesl k zadní tyči. Tam došlo k zpětné přihrávce do malého vápna, kde byl připraven Aleš Kutner a pohotově otevřel gólový účet zápasu - 0:1. U druhého gólu hostí byl opět Aleš Kutner, který si ve středu pole všiml, že je obrana domácích značně roztažena a přihrávkou našel Davida Novotného. Ten si míč za přihlížení dotírajícího obránce na dvakrát zporacoval a vstřelil branku - 0:2. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Domácí pouze kosmeticky upravili výsledek

Ve druhém poločase se prezentovali zlepšenou hrou domácí, kteří korigovali vývoj zápasu v 63. minutě, kdy se z hranice vápna trefil hezkou střelou Stanislav Pacholík - 1:2. Ani tento gól však ve výsledném součtu nic neznamenal a hosté si odvezli důležité 3 body za těsnou výhru o gól.



Ohlasy k zápasu



Sokol Sezimovo Ústí
Zbyněk Sedloň (brankář): Nastoupili jsme v hodně pozměněné sestavě a během prvních patnácti minut to bylo znát. Sice jsme dali gól ze standartky hned v první minutě, ale domácí hodně hrozili z rychlých přechodů do útoku. My jsme ale taky byli nebezpeční a dali jsme do poločasu ještě jeden gól. Do druhého poločasu nastoupili domácí tak, že se vrhli v podstatě jenom na ofenzivu, hodně to otevřeli a nám se bohužel nepodařilo dát z žádného brejku gól. Včelnice pak dala gól a na konci už to bylo hodně hektické a také jsme přežili několik slibných šancí soupeře.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , T. Nebeský [-] (46. M. Vokuš [-] ) , A. Vaš [-] (46. T. Mareš [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , M. Pivko [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , V. Hornát [-] , D. Jaroš [-]

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - V. Hoffmann [-] , P. Nikl [-] (60. L. Irsa [-] ) , P. Kutner [-] , J. Mrúz [-] , D. Novotný [-] , J. Bartáček [-] , D. Šmíd [-] (90. M. Kolář [-] ) , A. Kutner [-] , P. Vilímek [-] , V. Podroužek [-]

ŽK: 34. M. Pivko - 38. P. Kutner , 87. D. Šmíd , 90. Z. Sedloň , 91. A. Kutner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krčín Jan - JAROLÍM Jiří, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Zbyněk Sedloň
Tip experta: výhra hostů

Nečeká nás nic jednoduchého, ale pokud chceme ukázat, že bychom mohli hrát KP i příští sezónu, tak musíme určitě vyhrát. Přeju si 1:3 v náš prospěch.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích