Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dačicích se mohlo odehrát překvapení kola, ale Třeboň to v druhém poločase nedovolila


Branky


16

Překvapení 29. kola? Nemuselo chybět tolik. Ale Třeboň si chtěla odvézt tři body a to se jí hlavně díky zlepšenému druhému poločasu zaslouženě povedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Dačic v poločase

První poločas začali možná až překvapivě lépe domácí hráči Dačic. V 10. minutě vedli útok po levé straně. Míč sice ztratili, ale odrazil se k nim zpět a našel si ho pohotově Tadeáš Jindra, který jako tradiční střelec skóroval na 1:0. Třeboňští se museli divit, co se to na hřišti děje. Obvzláště ve 33. minutě, kdy domácí podnikli rychlý protiútok do nesformované obrany hostů. Většina obránců byla sice včas na svém místě, ale ani tak nedokázali zabránit gólu, který vstřelil z vápna Daniel Točík - 2:0. Třeboňští si asi mysleli, že to v Dačicích půjde samo... A ono nešlo. Museli se tedy víc zapojit. Ve 36. minutě přišel rohový kop přímo na hlavu Karla Holzepla a ten jej pohotově ukidil do sítě - 2:1. Poločasové skóre 2:1 pro domácí.

Nekompromisní obrat Třeboně

Druhý poločas byl však již čistě v režii Třeboně, která si nechtěla nechat sebrat další body a to hlavně po minulém zápase, kdy o ně přišla až v samotném závěru.  V 59. minutě podnikli hosté rychlý útok po pravé straně a byl z toho gól, který poslal do odkryté branky Matěj Bednář - 2:2. Další rána do dačické rakve přišla v 74. minutě, kdy jeden ze stoperů hostí poslal dlouhý míč na polovinu soupěře. Obránci se snažili vystavit útočící do ofsajdu avšak praporek pomezního zůstal dole. Hosté tak šli ve dvou na Zejdu a Karel Holzepl uklidil pohodlně míč do prázdné branky - 2:3. Poté se prosadili gólově ještě třeboňští: Jan Matoušek (80. minuta), Karel Holzepl (završil hattrick v 82. minutě) a konečné skóre uzavřel v 89. minutě na konečných 2:6 Jan Matoušek.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): Zápas s Dačicemi jsme nezačali dobře, protože jsme prohrávali 2:0. Do konce poločasu jsme mohli jít i do vedení, ale povedlo se nám pouze snížit. Druhý poločas jsme začali lépe, Dačice jsme tlačili a měli jsme převahu. Měli jsme také mraky gólových šancí a vstřelili jsme z nich 6 branek. Myslím, že jsme po zásluze vyhráli 6:2.



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] , R. Máša [-] - T. Jindra [-] - Š. Smejkal [-] - O. Jelínek [-] , D. Točík [-] , O. Svoboda [-] , M. Šimánek [-] , D. Křivánek [-] (71. J. Nosek [-] )

TJ Jiskra Třeboň
A. Voborský [-] - M. Franěk [-] , M. Hami [-] , M. Průcha [-] (56. T. Tůma [-] ) , K. Holzepl [-] , M. Bednář [-] , J. Matoušek [-] , P. Koktavý [-] (72. M. Podsclan [-] ) , M. Cimerhanzl [-] , P. Pučejdl [-] , O. Cahyna [-]

ŽK: 45. P. Pučejdl , 69. M. Franěk , 74. O. Cahyna , 81. M. Cimerhanzl . ČK: 89. P. Pučejdl .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: PETERKA Marek - MACKO Pavel, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Zbyněk Sedloň
Tip experta: remíza

Třeboni se v posledních zápasech nedaří a chybí jí někteří důležití hráči. Dačice občas předvedou nějaký překvapivý výsledek, jako třeba s Katovicemi. Tipuji remízu 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů