3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 10:15

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní duel třetího s druhým - Táborsko "B" vs. J. Hradec - 6 branek a remízový stav 3:3!


Branky


17. F. Radosta , 38. T. Valenta (p.) , 75. J. Škarda - 40. V. Princ , 46. V. Kučera , 80. M. Toman
17

Utkání 29. kola nabídl atraktivní souboj druhého J. Hradce se třetím Táborskem "B". Pro rezervu Táborska poslední duel v sezóně.  Hradec je již jistým postupujícím do divize a Táborsko "A" má již sezónu za sebou, takže na pomoc přišla hrstka pendlů. Herní převaha Táborska nakonec nestačila na 3 body. I přes opakované vedení domácích dokázal Jindřichův Hradec vždy srovnat výsledek a odvezl si bod za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní a gólová převaha domácích

První branka utkání přišla v 17. minutě, kdy se před brankářem hostí Hejníčkem ocitl úpně sám Filip Radosta. Nabídnutou šancí nepohrdl a padajícího brankáře s lehkostí překonal - 1:0.  Další gól přišel ve 38. minutě, když domácí kapitán Petrká předvedl zatažené jindrichohradecké obraně jak se hraje na kočku a myš. J. Hradec bude muset jako jistý postupující v létě jěště nějaké zkušenosti nabrat, aby v divizní konkurenci obstál. Z přeešlé situace totiž byla nařízena penalta. Té se ujal Tomáš Valenta a s přehledem ji proměnil - 2:0. Hráči od Vajgaru se však nechtěli vzdát bez boje a do poločasu přišel kontaktní gól. Překvapená obrana Táborska nedokázala včas zareagovat na náběh soupeře a byla z toho branka Vojtěcha Prince na 2:1. Touto akcí hosté předvedli, že v divizi mají fanouškům co nabídnout. Za stavu 2:1 se šlo o poločase do šaten.

Gól stopera Škardy a dvojnásobné dotahování výsledku z pohledu J. Hradce

Srovnání přišlo hned po poločase. Ve 46. minutě vhazovali domácí poblíž svého vápna a jeden z obránců zůstal na nabídku o míč blízko brankové čáry. Vhazující hráč si ho nevybral, ale hodil míč na jiného spoluhráče, pak došlo ke ztrátě a vzhledem k postavení jednoho z obránců Táborska z předešlé situace se nemohlo jedenat o ofsajdové postavení útočníka. Pak se míč ještě několikrát odrazil a nakonec ho do branky uklidil Vít Kučera - 2:2. Krásný fotbalový moment přišel v 75. minutě utkání. Stoper domácích Jakub Škarda dostal přihrávku do běhu na polovině hřiště od Peterky a postupoval s míčem k bráně hostí. Pak si míč narazil s Valentou, který mu jej vrátil až do vápna soupeře, kde bylo zcela liduprázdno. Obránci zůstali stát jako opaření. Škarda nelenil a prvním dotekem si obhodil vyběhnuvšího brankáře. Druhým dotekem již nasměroval míč do prázdné branky - 3:2. Radost z vedení však domácím nevydržela dlouho. V 80. minutě rozjeli hosté akci po pravé straně a po chybě jednoho z obránců přišel krásný střílený centr před Satrapovu branku. Tam byl již připraven Martin Toman a zkušeně míč trefil z první rovnou do branky - 3:3. Utkání nakonec tedy skončilo remízou.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Jakub Škarda (hráč): Byl to poslední zápas sezóny a chtěli jsme si to užít a samozřejmě vyhrát. To se bohužel nepodařilo. První poločas jsme byli lepším týmem, ale v druhém naopak hosté z J. Hradce. Šance byly na obou stranách a zápas skončil asi zaslouženě remízou 3:3.




Sestavy


FC MAS Táborsko B
J. Satrapa [-] - J. Kopřiva [-] , L. Vozihnoj [-] , D. Klusák [-] , F. Radosta [-] , J. Větrovský [-] , T. Valenta [-] , J. Škarda [-] , T. Postřihač [-] , J. Laszák [-] , J. Peterka [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Hejníček [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] , T. Beránek [-] , V. Princ [-] (65. J. Chalupský [-] ) , V. Kučera [-] (83. D. Cettl [-] ) , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , T. Šmíd [-] (46. L. Králíček [-] ) , R. Koutný [-]

ŽK: 68. L. Králíček , 78. V. Kučera , 85. T. Beránek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dunovský Karel - ŠAFRÁNEK Petr, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Zbyněk Sedloň
Tip experta: výhra hostů

Áčku Táborska už skončila sezóna, takže si myslím, že moc pendlů nenastoupí. J. H. má velmi kvalitní kádr a odveze si včechny body. Oba týmy hrají ofenzivně, takže by mohlo padnout dost branek. Tipuji 2:4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů