Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 10:30

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečný obrat zápasu zvládla Nová Včelnice v Třeboni, kde v poločase prohrávala o dvě branky


Branky


21

Nová Včelnice ve 28. kole předvedla, že v KP není jen do počtu a odnesla to trochu smolně domácí Třeboň, která v prvním poločase vedla 2:0. Nakonec však zvítězila N. Včelnice v poměru 2:3 v její prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holzeplův poločas a 2:0 pro domácí

Úvod utkání naznačil kdo je v tomto utkání favoritem a domácím celkem. Je nutné zmínit, že Holzepl a Pučejdl mohli své šance proměnit, ale góly z toho nakonec nebyly. Branka přišla až v 18. minutě, kdy Pučejdl roztančil obránce Včelnice a naservíroval míč řed branku na Karla Holzepla. Ten si míč zpracoval a vstřelil branku na 1:0. Včelnice mohla vstřelit branku ve 24. minutě, ale Skálu zachránila před Nebeského zakončením tyč. Ve 39. minutě se uvolnil na levé straně s míčem Franěk a polovysokým centrem našel nábíhavšího Holzepla. Tomu už nedělalo problém zakončit z prvního doteku do prázdné branky - 2:0. Tímto stavem také skončil první poločas.

Velký obrat zápasu z pohledu Nové Včelnice

Ve druhém poločase přišel nečekaný obrat. V 69. minutě zahrával rohový kop Tuček a odražený míč si našel Tomáš Nebeský, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:1. Další šok nastal v Třeboni v 85. minutě utkání, kdy Marek Petráš dostal přesný dlouhý míč ze své poloviny až za obranu domácích. Nejprve obešel brankáře a pak prostřelil míč do odkryté branky mezi nohama jednoho z obránců. Bylo tak srovnáno 2:2. To však nebylo vše... Obrat byl totiž dokonán v 90. minutě, kdy přišel další dobrý centr za obranu domácích a Lubomír Šlapanský prostřelil vyběhnuvšího brankáře obhozením. Konečný stav utkání 2:3! To byla podívaná!



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): První poločas jsme začali výborně, vytvořili jsme si několik golových šancí, ale proměnili jsme pouze dvě. Ke konci prvního poločasu jsme polevili. Druhý poločas jsme se zatáhli a začali jsme se bránit. Mohli jsme dát třetí branku, ale neproměnili jsme šanci. Ke konci zápasu jsme dostali tři góly. Bohužel náš brankář Jakub Skála nás nepodržel a ani nám nepomohl v jedné obdržené brance.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Tůma [-] (31. M. Franěk [-] ) , D. Kodras [-] (72. T. Tůma [-] ) , M. Hami [-] , K. Holzepl [-] , M. Bednář [-] , J. Matoušek [-] , P. Koktavý [-] , M. Cimerhanzl [-] , P. Pučejdl [-] , O. Cahyna [-]

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - A. Vaš [-] , D. Tuček [-] , T. Nebeský [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , T. Mareš [-] (63. V. Hornát [-] ) , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , M. Pivko [-] , M. Vokuš [-] (46. D. Jaroš [-] )

ŽK: 67. O. Cahyna .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tupý Petr - KORANDA Tomáš, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Bareš
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Třeboň potvrdí v domácím prostředí roli favorita a pohodlně dokráčí k jednoznačnému vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích