0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby dvou nedalekých sousedů zvládla lépe Želeč


Branky


31. R. Novotný , 69. R. Novotný , 72. P. Vilímek (vl.)
21

Derby 28. kola mezi Sokolem Sez. Ústí a již jistým vítězem soutěže Želčí nabídlo parádní podívanou. Je nutné pochválit obě mužstva. Domácí za bojovný výkon proti jasnému favoritovi. Hosty zas za to, že i přes jasné vítězství v soutěži šli do utkání naplno a nakonec také zvítězili rozdílem tří branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný náskok Želče

V prvním poločase to nebyli pouze hosté, kteří měli šanci vstřelit gól. Svou šanci měl i domácí Petr Nikl, ale jeho příležitost za bezbrankového stavu bohužel pro domácí brankou neskončila.  Ve 31. minutě utkání se ujal prvního gólu snajpr Radek Novotný. Gólu předcházel nadýchaný centr od Rabiňáka - 0:1. Nutno poznamenat, že to byla již dvacátá trefa Novotného v sezóně. Poločasové skóre 0:1 ve prospěch hostů.

 

 

 

Vlastenec Vilímka a pojistka v podání Radka Novotného

Druhý poločas nám již nabídl mistra letošní sezóny v celé jeho kráse. Góly sice hned úvodu druhého dějství nepadaly, ale rozhodně se bylo na co dívat. Nutno poznamenat, že domácí podržel několika skvělými zákroky brankář Zbyněk Sedloň. V 69. minutě již však Želeč dokázala Sedloně prostřelit podruhé. Jmenovitě opět Radek Novotný (21. trefa v soutěži - vyrovnal kolegu Michala Brůžka) - 0:2. O tři minuty později přišla pro domácí další rána. A to když nešťastně překonal svého brankáře Patrik Vilímek - 0:3. V závěru mohl čestný úspěch přidat domácí, ale kapitán Hoffmann v dobré šanci trefil pouze břevno. Želeč si tak dokráčela pro další jarní vítězství.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
Zbyněk Sedloň (brankář): Klasicky doma první půle dobrá, opět škoda, že jsme nedali gól, měli jsme jednu nebo dvě příležitosti. Želeč však dala gól po krásné akci. Do 60. minuty jsme se ještě drželi, ale pak nám došly síly, pár hráčů se zranilo a už jsme prakticky neměli šanci něco s výsledkem udělat. Celkově jsme odehráli dobré utkání proti výbornému soupeři. Škoda, že jsme z toho nevytěžili alespoň bod, ale Želeč vyhrála zaslouženě.




Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - V. Hoffmann [-] , P. Nikl [-] (56. M. Kolář [-] ) , P. Sazma [-] , D. Hladík [-] (43. M. Doubek [-] ) , J. Mrúz [-] , J. Bartáček [-] , D. Šmíd [-] , A. Kutner [-] (77. P. Kutner [-] ) , P. Vilímek [-] , V. Podroužek [-]

TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , I. Kloc [-] (36. M. Brůžek [-] ) - D. Fiala [-] , J. Rabiňák [-] , J. Holub [-] , Z. Šváb [-] , T. Kukučka [-] - J. Bosnyak [-] , R. Novotný [-]

ŽK: 22. A. Kutner - 68. Z. Šváb .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - TUPÝ Petr, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Bareš
Tip experta: výhra hostů

Malé derby Tábora a okolí. Již jistý vítěz KP ze Želče bude hrát na nedalekém hřišti u řeky v pohodě a více prostoru dostane také střelec hostů Jaroslav Bosnyak, který vyzve svého bývalého spoluhráče (brankáře) Zbyňka Sedloně. Želeč si odveze ze Sezimova Ústí tři body za výhru alespoň o dvě branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích