R. Pouzar 41.
R. Pouzar 59.
R. Pouzar 82. (p.)
3:2
(1:1)
6. J. Hoch
63. J. Říský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov i s obráncem v bráně dokázal na domácí půdě porazit Osek


Branky


41. R. Pouzar , 59. R. Pouzar , 82. R. Pouzar (p.) - 6. J. Hoch , 63. J. Říský (p.)
17

Rudolfov dokázal prolomit sérii dvou proher a porazil Osek 3:2. Je nutné zmínit, že v 6. minutě se zranil domácí brankář po Hochově vedoucí střele a do brány musel obránce Kuna. Ten však inkasoval pouze z penalty a jistě si za svůj výkon vysloužil pochvalu. Výhru korunoval svým hattrickem domácí Pouzar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil Oseku

Úvod zápasu vyšel lépe hostům z Oseka. V 6. minutě vyslal Jan Hoch utajenou přízemní střelu, která navíc skočila o zem, brankář Pícha míč neudržel a inkasoval - 0:1. Bohužel pro domácí se při tomto zákroku brankář zranil, vykloubený prst neznamenal pro Rudolfov nic dobrého. Pícha tak musel po chvíli odstoupit a v brance ho nahradil obránce Kuna. Na hřište nastoupil útočník Vejvar. Další zásadní momenty přišly až kolem 40. minuty utkání. Nejprve na své polovině fauloval Hoch Šindeláře a o chvíli později znovu Jan Hoch fauloval agilního Pouzara. Je nutné zmínit, že to už byla pozice, která je na přímý volný kop pro Radima Pouzara jako dělaná. Po menších nesrovnalostech mezi hráči si Pouzar postavil míč na místo Hochova přestupku. Brankář se postavil blíže ke své levé tyči, protože Pouzar zahrával kop z pravé strany a pravou nohou. Jenže pro Pouzara nebyl problém poslat míč na druhou stranu k pravé tyči brankáře Vojty, ten už v pádu na míč nedosáhl. Bylo srovnáno 1:1. Za tohoto stavu se také šlo o poločase do kabin.

Dvě penalty a Pouzarův hattrick

Druhý poločas začali lépe domácí. V 59. minutě vedli útok po levé straně a míč se dostal až na Hajného, který byl na úrovni velkého vápna. Hajný zbytečně nevymýšlel a míč postrčil na nabíhavšího Pouzara, který to měl proti noze. Pouzar prostřelil přízemní střelou vše co mu stálo v cestě. Brankář Vojta byl Pouzarem překonán podruhé - 2:1. U dalšího gólu byl opět Pouzar. Byl to však gól pro hosty. V 63. minutě šli hosté do slibné šance, kterou hasil v pokutovém území dříve zmíněný Pouzar. Sporná situace, ale rozhodčí vše viděl a nařídil pokutový kop. Obránce Kuna v brance Rudolfova neměl proti střele Říského nejmenší šanci - 2:2! Kolem 80. minuty měl obrovský tlak domácí hráči Rudolfova. Tento tlak vyústil až v penaltu za ruku jednoho z hostujích hráčů. Na penaltu se nepostavil nikdo jiný než Radim Pouzar, který nenechal brankáře Vojtu vyniknout ani do třetice. Pouzar kompletoval hattrick v zápase a svým třetím gólem završil i závěrečné skóre 3:2 pro svůj celek.



Ohlasy k zápasu



TJ Osek
Martin Carda (hráč): I z dalšího venkovního zápasu jsme si chtěli přivézt alespoň bod, ale bohužel nám tentokrát nebylo přáno. Dle mého názoru to byl jasný remízový zápas, štěstíčko se ale přiklonilo k domácím hráčům. Ještě bych chtěl pochválit našeho gólmana (byl to jeho první zápas v KP), který za neúčasti našich dvou áčkových gólmanů dokázal být plnohodnotnou náhradou.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Pícha [-] (9. V. Vejvar [-] ) , Š. Prokeš [-] - R. Tyrpák [-] , O. Hajný [-] , J. Novotný [-] - J. Šindelář [-] , M. Syrovátka [-] , Z. Kuna [-] - R. Pouzar [-] , M. Sládek [-] , V. Baščevan [-]

TJ Osek
P. Vojta [-] - M. Kroupa [-] , M. Brabec [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (60. J. Hájek [-] ) , J. Benda [-] , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 42. R. Pouzar , 54. M. Syrovátka , 79. Š. Prokeš - 73. J. Benda , 80. M. Krejčí , 81. R. Kuneš , 87. J. Říský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Václav Hegenbart
Tip experta: výhra domácích

Nevyzpytatelný Osek muže klidně překvapit i v Rudolfově, ale odtud se body moc nevozí. Domácí nakonec vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů