5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 14:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko "B" nedalo Dražicím větší šanci v zápase získat body a zaslouženě zvítězilo


Branky


17

V posledních zápasech se rezervě Táborska daří hlavně zásluhou dua z "A" týmu. Od zápasu s již jistým výhercem soutěže Želčí, který táborští prohráli, berou jen samé výhry. Největší podíl na tom má dvojice hráčů: Valenta a Vandas. To se potvrdilo i v duelu s Dražicemi, které měly v posledních zápasech také zlepšenou formu, jenže na sedmici pendlů a několik dorostenců to nestačilo. Táborsko "B" zvítězilo na Sukeníku 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty pro Dražice a poté už pouze Táborsko...

Úvodní  minuty patřili hostům z Dražic a kdyby se ujala jedna ze dvou šancí Lukáše Stuchlíka, mohlo se dějství odvíjet jiným směrem. V 6. minutě centroval do vápna Jiří Štecher, ale šanci Stuchlíka zmařila píšťalka rozhodčího za nedovolený zákrok. O dvě minuty později zahrál Valášek dlouhý aut do vápna, tam ještě Hojdar balon prodloužil, ale Lukáš Stuchlík na míč nedosáhl o pár centimetrů. V další minutě musel Baka likvidovat dalekonosný pokus Kopřivy. V 11. minutě zatáhl míč po pravém křídle Novotný, zbavil se Škardy a z lajny nahrál do prostoru penalty na L. Stuchlíka. I další šance dražického střelce však skončila mimo branku. Do vedení pak mohli jít domácí po narážečce Peterky s Valentou. Prvně jmenovaný však trestuhodně zamířil vysoko nad branku. Ke změně skóre však přece jen došlo v 16. minutě. Daniel Štecher přišel snadno o míč na útočné polovině, domácí podnikli rychlý brejk na jehož konci byla nekompromisní střela Valenty k pravé tyči Bakovy branky – 1:0.  Hned o minutu později se uvolnil Vandas na pravém křídle a na jeho centr si zběhl na přední tyč opět agilní Valenta a před Valáškem dorazil za Bakova záda – 2:0. Od těchto okamžiků to byla hra na jednu branku a hráči hostí pouze odkopávali balony bez náznaků nějaké kombinace. I tak se Dražicím dařilo držet přijatelné skóre, hlavně zásluhou Baky v brance. Nejprve likvidoval střelu Vozihnoje ve 20. minutě, poradil si i s pokusem o lob od Valenty v minutě 31. Ve 34. minutě se před ním ocitl Kopřiva, ale ani nadvakrát nedokázal Baku překonat! Hostující obránci nestíhali vykrývat nebezpečné prostory před svou brankou, z čehož pramenil další gól v jejich síti. Ve 43. minutě se na levé straně uvolnil Dudl a našel svým centrem zcela volného Vandase. Jeho střela opět rozvlnila síť – 3:0.

Snaha hostů vyšla gólově naprázdno

S nástupem do druhého dějství byla patrná snaha hostujících hráčů ještě zkusit zvrátit nepříznivý vývoj. Ve 48. minutě odkopával jeden z domácích obránců těsně před nabíhajícím Matyášem Stuchlíkem, který se na přední tyči snažil dostat k centru od svého bratra. Byl z toho však pouze rohový kop. Z toho měl blízko ke skórování Hojdar, ale těsně před ním mu míč upálil Škarda. V 55. minutě kopal Daniel Štecher přímý kop asi z 18. metrů, ale brankář neměl s jeho pokusem žádný výraznější problém. Za další dvě minuty posadil balon z rohu Dan Štecher přímo na hlavu svého bratra Jiřího, ale ani tato šance neskončila gólem. Naopak rychlá rozehrávka gólmana Satrapy na stopera a jeho dlouhý nákop za obranu, vyslal na zteč  Vandase. Tento zkušený středopolař svůj únik přetavil v další branku střelou podél Baky – 4:0. V 60. minutě zachraňoval hostující brankář robinzonádou střelu Větrovského. V 74. minutě si Hořejší musel pomoci skluzem proti šanci Votruby. Na konečných 5:0 zvýšil v 83. minutě opět Valenta, když s balonem u nohy prokličkoval celým vápnem! V samém závěru pak ještě střela Valenty, nejlepšího hráče na ploše, orazítkovala břevno Bakovy branky.Táborsko "B" tak na domácí m hřišti opět zvítězilo výraznějším rozdílem.

 

Autor: Lubomír Kolář (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Jakub Škarda (hráč): Prvních 15 minut jsme se hledali. Pak jsme se do toho dostali a během minuty jsme vstřelili 2 góly a od té doby jsme dominovali na hřišti jenom my. Zslouženě jsme vyhráli.

TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Odjížděli jsme sice s nepopulárním bůrem, ale proti takto silnému soupeři jsme na body neměli. Opět se nabízí diskuze o regulérnosti soutěže, když domácí nastoupí se sestavou, ve které je u šesti hráčů znaménko LS což znamená, že tito jedinci mají podepsanou profi smlouvu a fotbal je jejich zaměstnáním. To však musí hodnotit povolanější. Vzhledem k ostatním výsledkům nám tato prohra až tolik neublížila, protože i sousedé v tabulce nebodovali. Další dvě utkání sehrajeme na domácím trávníku. Nejprve přijede za týden v sobotu Protivín a pak Katovice.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
J. Satrapa [-] - J. Peterka [-] , J. Kopřiva [-] (71. M. Kubec [-] ) , V. Dudl [-] , L. Vozihnoj [-] (46. F. Radosta [-] ) , J. Laszák [-] (46. J. Větrovský [-] ) , P. Vandas [-] (81. L. Novák [-] ) , D. Souček [-] , T. Valenta [-] , J. Škarda [-] , D. Klusák [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Valášek [-] (46. E. Böhm [-] ) , M. Hojdar [-] , D. Štecher [-] , L. Stuchlík [-] (79. D. Smutný [-] ) , M. Stuchlík [-] , M. Veselý [-] (46. T. Bareš [-] ) , J. Štecher [-] , T. Hořejší [-] , P. Novotný [-] , M. Horka [-]

ŽK: 27. J. Laszák , 38. D. Souček - 47. M. Hojdar , 49. P. Novotný .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Dunovský Karel - KAŠTÁNEK Libor, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Václav Hegenbart
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy mají v posledních zápasech dobré výsledky, ale projeví se větší kvalita domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích