Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč doma porazila Třeboň a dokráčela si pro mistrovský titul tři kola před koncem soutěže!


Branky


17

Nastal den D, říkali si jistě fanoušci v Želči a bylo tomu tak. Favorizovaná Želeč si mohla ve 27. kola zajistit první místo tři kola před koncem soutěže. To se také povedlo, když doma porazila Třeboň! Začátek zápasu byl sice z pohledu favorita nejistý, ale pak se probudili dva nejlepší kanonýři domácích a rozhodli o titulu! Želeč v důležitém zápase zvítězila nad Třeboní 5:2 a mohla se při večerním finále LM radovat také ze svého úspěchu v KP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Třeboně a trojnásobná odpověď Želče

První branka atraktivního utkání přišla hned v úvodu. Ve 4. minutě zahrával Rabiňák přímý volný kop. Jeho spoluhráči se však do gólové šance nedostali. Právě naopak! Míče se zhostili hosté a zaveleli k protiútoku, protože většina domácích byla v soupeřově šestnáctce. Matěj Bednář poslal dlouhý míč po lajně. Tam byl připravený jeden z jeho spoluhráčů, kteří byli na domácí polovině v početní převaze. Posunuli si mezi sebou míč a dostali se ke střele. Blažek míč sice vyrazil, ale před ním byli dva hráči soupeře a ani obránce domácích nedokázal ve skluzu zabránit tomu, aby Martin Průcha skóroval - 0:1. Takto by asi tým hrající o vítězství v KP inkasovat neměl.

 

Odplata však na sebe nenechala dlouho čekat! V 15. se míč po trase Kosobud, Novotný a Fiala dostal až na snajpra Michala Brůžka, který si míč v postavení zády postrčil jedním dotykem a druhým už krásně za hranicí vápna skóroval na 1:1. Další trefa do černého přišla ve 34. minutě. Švec si připravil míč ke střele a vypálil do levé tyče. Odražený míč se dostal na Davida Fialu, který byl sám před brankářem a poslal svůj tým do vedení - 2:1.

 

O dvě minuty později přišla další rána pro hostující celek Třeboně. Autové vhazování zahrával Škrábek, míč hodil na Švába a ten mu jej vrátil zpět na centr. Skvělý míč se nesl na zadní tyč, kde byl připraven kapitán Brůžek a svým druhým gólem v zápase zvýšil hlavou na 3:1. Více branek už nám první poločas nepřinesl. Domácí tak šli do šaten s vedením 3:1 a velkou nadějí, že po utkání bude co slavit.

Želeč si pohodlně dokráčela k titulu!

Úvod druhého poločasu patřil opět domácím. V 51. minutě přišel přízemní centr z pravé strany do malého vápna, kde byl připraven Radek Novotný, který pohodlně upravil na 4:1. Třeboň po celý zápas tahala za kratší konec. V 71. minutě přišel další trest. Míč si zpracoval opět Radek Novotný, jednoho hráče si obehrál tělem druhého obhodil a vyběhnuvšího brankáře prostřeli při zemi na zadní tyč - 5:1. Gólová paráda v podání Novotného.

 

V Želči už bylo vše pomalu nachystáno na oslavy mistrovského titulu! Třeboń však nechtěla dopustit, aby odjížděla nejen bez bodů, ale taky s rozdílem čtyř branek. V 85. minutě se k míči dostal opět třeboňský Průcha a snížil tak na konečných 5:2. Byl to tedy zápas převážně dvougólových střelců, ve kterém si Želeč vybojovala vítězství v celé soutěži za sezónu 2017/2018!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (kapitán): Zápas pro nás nezačal dobře, když jsme inkasovali už tak brzy. Dokázali jsme to však otočit a jako tým jsme zaslouženě vyhráli. Věděli jsme o co hrajeme a chtěli jsme si užít oslavy doma před vlastními fanoušky. Jsme rádi, že se to povedlo a myslím, že už se všichni těšíme na konec sezóny.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): Do úvodu zápasu jsme vkročili lépe, protože jsme se dostali do vedení. Želeč byla více na míči a po našich chybách nás potrestali třemi góly. V druhém poločase Želeč byla lepší a obdrželi jsme ještě dvě branky. My už jsme pouze kosmeticky upravili výsledek, brankou vstřelenou v závěru zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - O. Kosobud [-] , J. Škrábek [-] , D. Pavličko [-] - J. Rabiňák [-] (66. I. Kloc [-] ) , T. Kukučka [-] , Z. Šváb [-] , D. Fiala [-] , J. Švec [-] (72. J. Holub [-] ) - M. Brůžek [-] (76. J. Bosnyak [-] ) , R. Novotný [-] (83. F. Froněk [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Tůma [-] , D. Kodras [-] , M. Hami [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] , M. Bednář [-] , J. Matoušek [-] (57. M. Pancíř [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Cimerhanzl [-] , O. Cahyna [-] (66. T. Tůma [-] )

ŽK: 32. D. Pavličko - 4. M. Bednář , 65. O. Cahyna .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - POLÁK Jiří, JEVČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Václav Hegenbart
Tip experta: výhra domácích

Želeč kráčí za titulem krajského šampiona a hlavně na domácím hřišti žádné překvapení nepřipustí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích