2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 10:30

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes to, že Třeboň dvakrát vedla, dokázaly Čimelice vždy najít odpověď


Branky


21

Ve 26. kole KP zavítalo mužstvo Siko Čimelice do Třeboně. K vidění bylo velmi zajímavé utkání, kde padaly branky a nakonec se soupěři rozešli s nerozhodným výsledkem. Oba celky tedy braly bod za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třeboň měla v poločase tenký jednogólový náskok

Hosté z Čimelic začali aktivněji a již ve 3. minutě se do dobré střelecké pozice dostal Hegenbart, ale jeho nepříliš prudkou střelu domácí brankář chytil. V 11. minutě se do veliké šance dostal Suchan, který postupoval sám na brankáře, ale vystřelil zbrkle a trefil brankáře, byl z toho jen rohový kop. Postupem času se hra vyrovnala a bojovalo se převážně ve středu hřiště. Gól přišel ve 35. minutě utkání, kdy se po rohovém kopu dostal k míči Martin Průcha a vstřelil první gól utkání - 1:0. Do konce poločasu se již nic podstatného neodehrálo, a tak domácí odcházeli spokojenější s vedením o jednu branku.

 

Druhý poločas přinesl hned tři branky

Druhý poločas začali lépe hostující hráči. Ve 48. minutě vypálil z hranice šestnáctky Varhan, jeho střelu domácí brankář vyrazil před sebe a dobíhající Jaroslav Hadáček vyrovnal stav na 1:1. Čimeličtí se poté častěji dostávali před domácí pokutové území, ale vyloženou šanci si nevytvořili. Domácí pak hru přeci jen vyrovnali a byli nebezpeční především ze standardních situací. V 80. minutě zahrávali domácí rohový kop, k míčí se dostal Marek Hami a vstřelil druhou branku Třeboně - 2:1. Zdálo se, že domácí již dotáhnou zápas k vítěznému konci, ale hráči hostí zabrali a v 88. minutě utekl po pravé straně Pšenička. Obešel dva hráče a přihrál do malého vápna, kde se nejlépe orientoval Štěpán Říha a vstřelil vyrovnávající branku - 2:2. Ve zbývajících minutách si již ani jedno mužstvo šanci nevytvořilo, a tak zápas skončil spravedlivou remízou.

 

Autor: Josef Ťupa (redakčně upraveno)

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): Odehráli jsme docela kvalitní utkání. Na domácích bylo vidět, že potřebují vyhrát. Hráli tvrdě a agresivně, ale bez zákeřností. My jsme na to byli celkem dobře připraveni a hlavně na začátku jsme byli lepším týmem. Cením si hlavně toho, že jsme dvakrát dokázali srovnat!



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Tůma [-] , M. Franěk [-] , D. Kodras [-] , M. Hami [-] , M. Průcha [-] , M. Bednář [-] , J. Matoušek [-] , P. Koktavý [-] , M. Cimerhanzl [-] , P. Pučejdl [-]

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - M. Suchan [-] (81. Š. Říha [-] ) , V. Hegenbart [-] , D. Varhan [-] , J. Hadáček [-] , M. Nekl [-] , R. Převrátil [-] (75. T. Zelenka [-] ) , J. Viták [-] , M. Němec [-] , P. Listopad [-] , Z. Pšenička [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reisner Jiří - KLÁTIL Michal, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Dudek
Tip experta: výhra domácích

Těžké tipovat vítěze, ale ani tady to nevidím na remízu. Budu věřit intuici, že z Třeboně se na jaře body jen tak nevozí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů