Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká potvrdila v Sezimově Ústí roli favorita výhrou o tři branky


Branky


21

Ve 26. kole se potkaly týmy, které mají v posledních zápasech dobrou formu. Šťastnější však nakonec byla hostující Hluboká, která i přes červenou kartu z 75. minuty dokázala zvítězit o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Favorizovaná Hluboká zavítala ve 26. kole na hřiště do Sezimova Ústí, kde nemají soupeři v posledních zápasech lehké pořízení. Avšak hned úvod zápasu se Hluboké vydařil. Již ve 3. minutě utkání se po chybné rozehrávce do šance dostal Tomáš Antoš, který se v podobných situacích neplete. Sedloň tedy musel hned v úvodu zápasu tahat míč z branky - 0:1. Jenže jak již bylo v úvodu řečeno, Sokol hraje v posledních zápasech v herní  pohodě a to také potvrdil ve 28. minutě kapitán domácích Patrik Vilímek, který vyrovnal hlavou po dobře zahrané standardce od Podroužka - 1:1. Ve 37. minutě musel ze hřiště odstoupit zraněný Ondřej Němec, což nebyla pro Hlubokou vůbec dobrá zpráva. Na hřišti ho nahradil Tomáš Křiváček, který o sobě dal vědět v závěru zápasu. Poločas skončil nerozhodně 1:1.

Červená pro Hlubokou a gól Hájka z obrovské dálky

V druhém poločase již bylo na hřišti převážně viděno hostující mužstvo. V 68. minutě vystřelil pro Hlubokou z dorážky vedení v zápase dvougólový Tomáš Antoš - 1:2. Žlutých karet nebylo v zápase po málu, a jelikož v 75. minutě uviděl Zbyněk Stráský druhou žlutou kartu, musel tak předčasně do sprch. To nahrálo domácím, kteří více otevřeli hru. Místo vyrovnání však přišla další rána. Oslabené mužstvo Hluboké vstřelilo v 80. minutě třetí branku, když Pavel Hájek vystřelil z ohromné dálky a překonal tak Sedloně - 1:3. A jak již bylo řečeno, závěr pojistil Tomáš Křiváček, když v nastavení překonal Sedloně naposled. Hluboká si tak odvezla od Lužnice všechny body. Konečné skóre zápasu 1:4.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
Zbyněk Sedloň (brankář): První poločas jsme byli určitě lepším týmem, kdy nás naštěstí nerozhodil obdržený gól z třetí minuty. Měli jsme hodně šancí a Hluboká prakticky jenom pár brejků a rohů. Měli jsme jít do šatny za stavu alespoň 3:1. Druhý poločas byl přesně naopak, šance měla vlastně jenom Hluboká, vůbec jsme neměli míč na jejich půlce a nepomohlo nám ani vyloučení jejich hráče. Myslím si, že jsme si za první půlku zasloužili alespoň bod. Škoda.




Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - L. Irsa [-] (70. M. Doubek [-] ) , P. Nikl [-] , J. Mrúz [-] , J. Bartáček [-] , D. Šmíd [-] (89. J. Kadlec [-] ) , A. Kutner [-] , V. Brůžek [-] , P. Vilímek [-] , P. Sazma [-] , V. Podroužek [-] (83. M. Kolář [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
O. Brůha [-] - P. Turek [-] , T. Antoš [-] , S. Legdan [-] - D. Říha [-] (89. J. Valenta [-] ) , K. Jonáš [-] , K. Kulík [-] , O. Němec [-] (37. T. Křiváček [-] ) , J. Rubick [-] (85. T. Adam [-] ) , Z. Stráský [-] - P. Hájek [-] (90. O. Krátký [-] )

ŽK: 60. J. Bartáček , 81. A. Kutner , 82. V. Podroužek , 88. D. Šmíd - 26. Z. Stráský , 56. P. Hájek , 62. D. Říha , 83. J. Rubick . ČK: 75. Z. Stráský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sebera Filip - HERZOG Radek, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Dudek
Tip experta: výhra domácích

Domácí překvapili v minulém kole na Rudolfově. Hluboká zase venku není tak silná jako doma. Zkusím překvapení a volím výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů