1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou tápajících celků ovládl Osek


Branky


76. D. Zoubek - 31. M. Kroupa , 36. J. Mráz , 72. J. Hoch
21

Zápas dvou týmů, které nemají v poslední době nejlepší formu nabídlo 26. kolo, kdy se střetly domácí Katovice s hostujícím Osekem. Zápes těchto týmů skončil nakonec výhrou o dvě branky ve prospěch Oseku. Velký vliv na konečný stav měly převážně rohové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rohové kopy za cenu zlata pro hosty

První branka utkání padla v Katovicích za hustého deště. Stalo se tak ve 31. minutě, kdy hosté z Oseku zhrávali rohový kop do malého vápna domácích. Míč si ve výskoku našel brankář Švehla, ale jeho zákrok nebyl ideální a míč skončil na brankové čáře. Nejlepší reakci převedl Martin Kroupa, který doklepl míč do branky soupeře - 0:1. Hosté se mohli radovat znovu o pouhých pět minut později. Ve 36. minutě hosté zahrávali další rohový kop, který si ve vápně našel hlavou jeden z jejich hráčů. Hlavičkoval pouze do země, ale míč se odrazil vysoko a na to zareagoval nejlépe Josef Mráz, který přehlavičkoval Švehlu - 0:2. Za tohoto stavu se také šlo o poločase do šaten.

Pojistku vystřelil Jan Hoch

Druhý poločas nabídl další gól až v 72. minutě utkání. Byl to nadějný Jan Hoch, jenž sebral šikovně soupeři míč při jeho vlastní kombinaci a postupoval sám na domácího brankáře, snažil se ho rozpohybovat a v těsné blízkosti zakončoval přesně kolem brankáře - 0:3. Na to reagovali fanoušci Oseku, kteří vyvolávali jméno svého hrdiny. Domácím se podařilo po čtyřech minutách přidat alespoň čestný úspěch. V 76. minutě prokázali domácí smysl pro kombinaci a po několika narážečkách se dostal k odraženému míči na hranici vápna David Zoubek, který vstřelil branku na vzdálenější tyč a Budoš byl bezmocný - 1:3. Zápas skončil dvoubrankovým rozdílem.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek ml. (nehrající zástupce kapitána): První poločas byl z naší strany špatný. Hráli jsme přesně to, co Oseku vyhovuje. Nakopávané míče bez pohybu a bez důrazu v osobních soubojích. Osek si počkal na dvě standardky, které dobře zahrává Hoch na vysokého Kroupu nebo Cardu a ujal se poločasového vedení 0:2. Do druhé půle jsme vstoupili mnohem lépe. Nebáli jsme se hrát zezadu po zemi, zrychlili jsme kombinaci a vypadalo to, že bychom se mohli vrátit do zápasu. Dvě příležitosti jsme měli kolem 51. minuty. Nejdříve se po rychlé kombinaci směrem na gólmana řítil Miklas, byl sražen Kunešem, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře. I předseda komise rozhodčích pan Makovička se na internetu vyjádřil, že to byl zákrok na červenou kartu. Chvíli poté běžel na gólmana sám Rejšek, přepadl přes něj, ale opět se nepískalo. Pořád jsme měli dost času s výsledkem něco udělat, ale v 70. minutě přišla hrubá chyba Uhera, který "nabil" Hochovi do samostatného úniku - 0:3 a bylo po zápase. Zvládli jsme alespoň čestný zásah Zoubkem, ale na další porážce to již nic nezměnilo a naše černá série se natáhla na 4 zápasy. Musíme s tím něco udělat hned v Protivíně.

TJ Osek
Martin Carda (hráč): Derby dvou okresních rivalů rozhodly naše dobře zvládnuté standardní situace, ze kterých jsme vstřelili první dva góly. Zápas měl náboj, hrálo se s vysokým nasazením a podařilo se nám konečně utnout velmi nelichotivou sérii pěti porážek v řadě.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] , M. Hromíř [-] (76. O. Koutský [-] ) - J. Chylík [-] , K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , J. Miklas [-] , M. Repa [-] (72. D. Zoubek [-] ) , J. Schánělec [-] - P. Rejšek [-] , V. Uher [-] -

TJ Osek
M. Budoš [-] - M. Brabec [-] (85. J. Hájek [-] ) , M. Kroupa [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (87. J. Baloušek [-] ) , J. Mráz [-] (82. J. Benda [-] ) , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 63. V. Uher , 65. K. Cibulka , 69. P. Rejšek - 89. M. Budoš .
Počet diváků: 249. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - KRČÍN Jan, VÍTEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Dudek
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k posledním výsledkům je to tzv. zápas „blbého s pitomým“ a ještě k tomu derby. Zkusím věřit domácím, i když pravděpodobnější tip je pro mě to, že v zápase padne červená karta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů