0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Táborska potvrzuje v posledních zápasech dobrou formu, tentokrát to odnesl Protivín


Branky


21

Rezervě Táborska se v posledních zápasech daří a potvrzují tak kvalitu, která by měla být vidět v každém jejich zápase. Protivín oproti tomu musí lepit sestavu a nejlepší formě je v poslední době vzdálen. Táborsko "B" potvrdilo formu a odvezlo si všechny body za výhru 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Tomáše Valenty

První poločas byl převážně v režii hostů z Tábora.  První gól přišel v 17. minutě. Na pravé straně vedla velkého vápna byl faulován Kubín. K volnému přímému kopu se postavil odchovanec Ac Sparta Praha Václav Dudl. Levý obránce Táborska poslal míč do vápna, kde se k němu po několika odrazech dostal na samé hranici Tomáš Valenta, který s přehledem porstřelil Hanuse do pravé šibenice - 0:1. Ve 23. minutě se prosadil zkušený T. Valenta se slávistickou minulostí znovu - 0:2. Táborsko tak vedlo v poločase o dvě branky.

Poslední desetiminutovku rozhodli táborští dorostenci

Druhý poločas nabídl góly až v samém závěru zápasu. Byli to opět mladíci z Tábora, kteří se mohli radovat. V 82. minutě utkání utíkal po pravé straně Robin Cais, který byl na hřišti pouhých 7 minut. Chtěl centrovat před branku a s tím počítal i brankář Hanus, který nechal odkrytou přední tyč. Jenže Caisův centr se nepovedl a místo na spoluhráče mířil na přední tyč a nakonec skončil v brance překvapeného Hanuse - 0:3. O pár minut později se prosadil další nadějný mladíček z dorostu Táborska. V 85. minutě vyzval Škarda průnikovou přihrávkou na pravé straně Caise, tomu se tentokrát centr povedl a z malého vápna ho uklízel rovnou do branky Leoš Vozihnoj, který chvíli na to opustil hřiště. Konečný stav utkání 0:4.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Očekával se vyrovnaný zápas, protože hosté přijeli se zhruba stejným počtem hráčů áčka, jako jsme měli k dispozici my. Nicméně v zápase jsme nastoupili na kolotoč a za prvních 45 minut jsme z něj neslezli. Ve druhé půli už jsme bránili trochu lépe, ale stejně si borci, mezi nimiž byl například frajer, který hrál evropskou ligu, nebo další, který dal před pár měsíci dva góly Spartě, dělali, co chtěli. Divákům se musel fotbal líbit a nutno dodat, že všechny góly hostů byly výstavní.

FC MAS Táborsko B
Jakub Škarda (hráč): Po celou dobu zápasu jsme drželi balón na svých kopačkách a domácí jsme k ničemu nepustili. Protivín hrozil akorát ze standardek, protože máme vzrůstově malé mužstvo, ale ty se nám podařilo ubránit. Zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Vojík [-] , J. Mikulenka [-] (46. L. Hála [-] ) , D. Uhlík [-] , L. Ruczkowski [-] - V. Rothbauer [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , M. Fiala [-] - M. Zach [-] (71. P. Sládek [-] ) , J. Vorel [-]

FC MAS Táborsko B
J. Satrapa [-] - J. Kubín [-] , V. Dudl [-] , L. Vozihnoj [-] (87. L. Novák [-] ) , D. Klusák [-] (46. J. Kopřiva [-] ) , J. Peterka [-] , T. Valenta [-] , J. Škarda [-] , L. Moudrý [-] (75. R. Cais [-] ) , M. Kubec [-] , D. Souček [-] (46. M. Říha [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tupý Petr - KROUTL Vít, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Dudek
Tip experta: výhra domácích

„A“ tým hostů se v týdnu hodně přiblížil záchraně ve druhé lize. Nevím, jestli bude k dispozici nějaký pendl. Domácím by měl pomoci Ondra Prášil a nasměrovat je ke třem bodům.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů