0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice vyhrály jednoznačně v Nové Včelnici a pojistily si náskok před druhým sestupovým místem


Branky


29. M. Horka , 38. J. Štecher (p.) , 48. L. Stuchlík
19

Veledůležité utkání v Nové Včelnici sehrálo mužstvo Dražic. Hrálo se o hodně, domácí se na Dražice nebezpečně dotahovali v tabulce a jen zisk všech bodů mohl zajišťovat hostům klidnější odstup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dražice určovaly tempo hry

Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Macha byla na hostujícíh hráčích vidět větší touha po vítězství. V první minutě se probíjel do vápna L. Stuchlík, ale byl vytlačen Jarošem mimo střelecký úhel. O dvě minuty později vysunul uličkou Veselý J. Štechera, který postupoval sám proti brankáři. Z bezprostřední blízkosti však napálil balon pouze brankáři do prsou. V 9. minutě střílel z vápna nebezpečně M. Stuchlík, ale jeho pokus tečoval obránce na roh. Neujala se ani další střela J. Štechera, která těsně minula pravou tyčku. Až v 17. minutě poprvé zahrozili domácí, ale pokus Didka z velkého vápna mířil vysoko nad branku. Ve 25. minutě Bakovi zatrnulo při dalekonosné střele Šlapanského, kdy se míč otřel o horní tyčku. Ve 29. minutě hráči Dražic zúročili převahu na hřišti vstřelením vedoucího gólu. Veselý našel svým centrem ve vápně domácích M. Horku a jeho hlavička skončila za zády gólmana Holického - 0:1. Ve 34. minutě měl pojistku na kopačce M. Stuchlík, který se probíjel napříč velkým vápnem, vystřelil k tyči, ale jeden z obránců stačil střelu tečovat na roh. Mladší z bratrů Stuchlíků byl i u dalšího rozhodujícího momentu ve 37. minutě, kdy kličkoval ve vápně domácích, když jej Šlapanský fauloval a byla odpískána penalta. Domácí tento moment hodně vytočil, trenér Vajda byl za urážlivá slova dokonce vykázán ze střídačky, ale podle rozhodčího nebylo co řešit. Penaltu proměnil Jiří Štecher - 0:2.

Výhru korunoval Stuchlík

Ani druhý poločas nezačali hostující hráči nějakým bráněním výsledku. Naopak se dál tlačili na domácí polovinu a hned ve 47. minutě se dočkali. Veselý rozehrál rohový kop, ve vápně se nejvýš vyšrouboval Lukáš Stuchlík a na jeho hlavičku k pravé tyči byl Holický krátký - 0:3. Po této brance domácí působili odevzdaným dojmem a začal festival neproměněných šancí ze strany hostujících borců. V 57. minutě utekl za obranu J. Štecher a z lajny předložil ideální balon do prostoru před branku, kde našel Novotného, ten však z malého vápna překopl branku. V 63. minutě se Novotný uvolnil na pravé straně, uličkou našel před brankou osamoceného L. Stuchlíka, kterého střelu stačil vyrazit brankář na roh. V 65. minutě jasná další gólovka, když Veselý předložil balon na velké vápno J. Štecherovi. Dražický střelec však nezamířil přesně. Domácí se gólově neprosadili ani v 73. minutě, kdy Tuček rozehrál rohový kop prudkou přízemní střelou a na přední tyči balon tečoval Veselý. Míč prošel celým vápnem podél branky a těsně minul pravou tyčku Bakovy svatyně. Závěrečnou čtvrthodinu už si hosté pohlídali, prostřídali všechny zúčastněné a mohli začít slavit.

    

 

Autor: Lubomír Kolář (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Dúležité utkání jsme tak dovedli do vítězného konce a nutno dodat, že jsme si vyhrát zasloužili, po celou dobu jsme domácí převyšovali a výčet vyložených příležitostí ukazuje, kdo na hřišti dominoval. I když tentokrát neměli naši útočníci (Štecher J. a Stuchlík L.) tolik potřebné střelecké štěstíčko, přece jen každý jeden gólový zářez zaznamenal. Nejvíce se z našich hráčů líbil neúnavný Veselý, hodně bojovnosti prokazoval i mladší Stuchlík Matyáš, obranu držel spolehlivě Horka. Za předvedenou hru a bojovnost si však pochvalu zaslouží celý mančaft.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] (77. T. Nebeský [-] ) , A. Vaš [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , D. Jaroš [-] , R. Hulík [-] (46. M. Vokuš [-] )

TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Fořt [-] , R. Valášek [-] , D. Štecher [-] , L. Stuchlík [-] (85. D. Smutný [-] ) , M. Stuchlík [-] , M. Veselý [-] , J. Štecher [-] (87. M. Dvořák [-] ) , T. Hořejší [-] , P. Novotný [-] (68. E. Böhm [-] ) , M. Horka [-]

ŽK: 12. S. Pacholík , 36. D. Jaroš , 36. O. Blažek , 68. A. Vaš - 49. D. Štecher , 75. M. Veselý , 89. R. Fořt .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mach Jan - PETERKA Marek, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Kordina
Tip experta: výhra domácích

Záchranářský souboj dvou sousedů v tabulce. Rozhodne domácí prostředí a Včelnice o gól zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích