V. Baščevan 28.
R. Pouzar 45. (p.)
2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov našel prvně na jaře přemožitele, doma prohrál se Sokolem Sezimovo Ústí


Branky


28. V. Baščevan , 45. R. Pouzar (p.) - 20. L. Irsa , 35. L. Irsa , 64. L. Irsa , 76. D. Šmíd
19

Sokol Sezimovo Ústí závítal ve 25. kole na hřiště Rudolfova, který má na jaře dobrou fomu. Utkání nabídlo čtyři branky v prvním poločase a zajímavý výsledek, který jistě překvapil... Sokol porazil Rudolfov o dvě branky a Lukáš Irsa vstřelil hattrick!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celý poločas pouze dotahovali...

Již první poločas nám v Rudolfově nabídl mnoho zajímavého. V 18. minutě měl velkou příležitost před Sedloněm domácí Baščevan, ale jeho šanci zhatil ofsajd. První gól přišel záhy. Domácí se pokoušeli o rychlý brejk marně a míč ukořistili hosté. Aleš Kutner vyslal ve 20. minutě dlouhý pas na Lukáše Irsu, ten sice nejdřív míč nezachytil, ale gól mu nabídl brankář Pícha. Brankář domácích vyběhl včas, ale míčem trefil pouze Irsu, ten zareagoval nejrychleji a něž se stihli obránci otočit, měli již míč v síti. Stav utkání 0:1. Vyrovnání přišlo ve 28. minutě, když Pouzar zahrával rohový kop na přední tyč, kam si zaběhl Vladislav Baščevan a hlavou uklidil míč do branky - 1:1. To však nebylo z první půle vše. Ve 35. minutě se k odraženému míči dostal opět Lukáš Irsa, který se pohotově dostal přes obránce a prostřelil Píchu na bližšší tyč - 1:2. Do poločasu se však domácím povedlo opět vyrovnat. Ve 45. minutě byl faulován v pokutovém území Radim Pouzar a sám také penaltu proměnil. Poločasové skóre 2:2.

 

Irsa zajistil vítězství hattrickem!

Druhý poločas začali opět lépe hosté od Lužnice, které dostal do dalšího vedení právě zkompletovaným hattrickem po rychlém brejku Lukáš Irsa, když překonal Píchu potřetí. Stav utkání 2:3. Domácí se snažili držet míč, ale góly dávali převážně z brejkových situací hosté. V 76. minutě zahodili gólovku rudolfovští a toho využili hosté. Skvěle hrající Irsa vybojoval poblíž soupeřova vápna míč, který předložil na volného Dominika Šmída, ten si míč postrčil a krásně obstřelil brankáře na 2:4. Další momenty již gól nepřinesly, a tak si sezimoústečtí odvezli z Rudolfova možná trochu překvapivě tři body za výhru 4:2. Hrdinou hostí  byl Lukáš Irsa, který byl u všech jejich gólů.



Ohlasy k zápasu



Sokol Sezimovo Ústí
David Hladík (hráč): Do utkání jsme šli s tím, že budeme spíše těžit z brejků. Začátek utkání se nám herně nepovedl, ale měli jsme i trochu štestí... Dokázali jsme vstřelit gól, bohužel Rudolfov hned srovnal. Poté jsme šli opět do vedení, ale Pouzar uzavřel poločas proměněnou penaltou na 2:2. V druhém poločase Rudolfov pořád držel více balon, ale my jsme poctivě bránili. Další brejk nám přinesl vedení 3:2. Rudolfovští byli nervózní a nedokázali nás dostat pod tlak. To nám vyhovovalo a mohli jsme více hrát. Po našem čtvrtém gólu už jsme Rudolfov do šance nepustili, a tak jsme si odvezli výhru a tři body z venkovního hřiště.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Pícha [-] - O. Hajný [-] , E. Jasenský [-] , Š. Prokeš [-] (28. R. Tyrpák [-] ) , J. Novotný [-] - J. Šindelář [-] , V. Vejvar [-] , M. Syrovátka [-] , Z. Kuna [-] - V. Baščevan [-] (61. M. Sládek [-] ) , R. Pouzar [-] -

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - L. Irsa [-] (79. J. Kadlec [-] ) , P. Nikl [-] (73. V. Brůžek [-] ) , J. Mrúz [-] (91. P. Vinš [-] ) , J. Bartáček [-] , D. Šmíd [-] , A. Kutner [-] , M. Doubek [-] (46. D. Hladík [-] ) , P. Vilímek [-] , P. Sazma [-] , V. Podroužek [-]

ŽK: 20. R. Pouzar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Herzog Radek - KRAUSKOPF Jiří, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Kordina
Tip experta: výhra domácích

Rudolfov je doma velice silné mužstvo a to potvrdí i proti zachraňujícímu se Sokolu. Domácí v klidu zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích