Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín po delší době poznal chuť vítězství a rozstřílel poslední Dačice


Branky


56. J. Mikulenka (vl.) , 68. T. Jindra - 15. M. Říha , 17. J. Vorel , 25. V. Rothbauer , 28. O. Prášil , 31. J. Vorel , 47. J. Vorel , 58. J. Vorel , 72. Z. Vorel , 82. M. Fiala
19

Dačice již pár kol před koncem mají jistotu sestupu, a tak hrají alespoň o čest, kterou však na domácím hřišti moc dobře nehájily. Protivín jim uštědřil ve 25. kole KP hned devět branek! Dačice tak mají za poslední dvě utkání velmi nelichotivé skóre 3:23.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dačice dostaly do poločasu od Protivína "bůra"

Na úvod prvního dějství mohly jít Dačice do vedení, Hanus měl však dobře postavenou branku a gólu zabránila spojnice. Další okamžiky již byli čistě v režii hostů. Nejprve se v 15. minutě trefil Martin Říha a nastartoval tak gólovou mašinu. Poté se k němu přidali i jeho spoluhráči, kdy se po sobě trefili: J. Vorel, V. Rothbauer, O. Prášil a opět J. Vorel.  Poločasové skóre hovořilo jasně pro hosty 0:5.

Po poločase exhibice pokračovala

Dačice se však nechtějí loučit s KP se sklopenýma ušima, a tak se i přes velký rozdíl po poločase snažili hrát. Avšak góly stříleli opět hosté. Ve 47. minutě utkání kompletoval hattrick kapitán hostí J. Vorel. Pak si vstřelil vlastní gól v 56. minutě J. Mikulenka a už to nebylo z pohledu Dačic s nulou. Jenže svůj další zásah přidal v 58. minutě opět J. Vorel. Pak se o slovo přihlásil tradiční střelec Dačic T. Jindra a Hanus musel míč z branky tahat podruhé. Jenže za hosty ještě skórovali Z. Vorel a M. Fiala. Domácí Dačice tak utrpěly další porážku a za poslední dvě utkání mají velmi nelichotivé skóre 3:23.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Úvod byl z naší strany špatný, domácí mohli jít do vedení, ale trefili tyč. Pak se nám podařilo během 15 minut vstřelit 5 gólů a bylo po zápase. Ve druhé půli jsme už hráli hodně nepřesně a nezodpovědně. Z toho pramenili dva zbytečné góly, ale nutno dodat, že domácí se za každého stavu snažili hrát fotbal a útočit.



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] , R. Máša [-] - T. Jindra [-] - Š. Smejkal [-] (46. J. Vacek [-] ) - O. Svoboda [-] , F. Benda [-] , O. Jelínek [-] , D. Mašát [-] , M. Janák [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - V. Rothbauer [-] , J. Mikulenka [-] (65. J. Vojík [-] ) , D. Uhlík [-] , L. Ruczkowski [-] - O. Prášil [-] , M. Říha [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , M. Fiala [-] - J. Vorel [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klátil Michal - JAROLÍM Jiří, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Kordina
Tip experta: výhra hostů

Dačice předvádějí hrůzostrašné výkony. Pokud hráči Protivína zabojují a fotbalisty z Dačic nepodcení, odvezou si všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza