0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice má stále naději, Protivín porazila na jeho hřišti


Branky


23

Protivín již delší dobu nevyhrál a proti N. Včelnici nenastoupil v nejsilnější sestavě. Nová Včelnice potřebuje nutně každý bod, aby mohla dál živit naději na záchranu. V sobotním duelu byla nakonec šťastnější Včelnice, která v Protivíně zvítězila o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Protivín v prvním poločase své šance nevyužil

První poločas nabídl vyrovnanou hru obou celků, kde se však Protivín, kterému scházel velmi značně Ondřej Prášil, mohl dostat do vedení. Protivín měl dvě gólové příležitosti a byli to hned ti nejpovolanější bratři Vorlové. Po chybě ve včelnické obraně byl v šanci Zbyněk Vorel, ale trefil pouze Holického. Poté se do své šance dostal kapitán týmu Jaromír Vorel, ale obrovskou šanci z veliké blízkosti nedokázal porměnit. To byly téměř jediné momenty, kdy obrana Nové Včelnice zaspala. Jinak hosté odváděli směrem dozadu poctivý výkon. Poločas skončil nerozhodně 0:0.

Dva góly Nové Včelnice

Včelnice chtěla hrát hlavně na jistotu vzadu a těžila z rychlých protiútoků. První gól padl chvíli po úvodním hvizdu druhého poločasu. Ve 49. minutě vyslal Šlapanský Pacholíka, jenž přihrál ideálně na Z. Didka, který svou šanci proměnil. Stav utkání 0:1. V 60. minutě přišla zbytečná chyba domácích na polovině hřiště. Míče se opět ujal Šlapanský, který stejně jako v předchozí gólové situaci přihrál na S. Pacholíka, jenž přešel i brankáře Hanuse a zvýšil na 0:2 pro hosty. Poté se Nová Včelnice zatáhla a snažila se neinkasovat. Protivín chtěl s nepříznívým vývojem něco udělat, ale nebylo to nic platno. Brankář Holický v Protivíně gól neobdržel a Nová Včelnice si možná i trochu převapivě odvezla tři body z Protivína za výsledek 0:2. Naděje na záchranu v soutěži stále žije.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): V současné situaci je úspěch, že můžeme k zápasu nastoupit v jedenácti lidech.




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , D. Uhlík [-] , J. Vojík [-] - M. Říha [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , M. Fiala [-] - M. Zach [-] , J. Vorel [-]

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] (90. M. Vokuš [-] ) , A. Vaš [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] (80. T. Nebeský [-] ) , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] (75. M. Pivko [-] ) , S. Pacholík [-] , D. Jaroš [-] , R. Hulík [-] (65. V. Hornát [-] )

ŽK: 78. Z. Vorel - 35. Z. Didek , 45. M. Petráš , 66. O. Blažek , 70. D. Jaroš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - HERZOG Radek, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Marek Hanus
Tip experta: výhra domácích

Důležitý zápas pro oba týmy. Včelnice je v pásmu sestupu, my zase potřebujeme najít ztracenou pohodu a konečně potěšit naše diváky. Bude to asi spíš boj než pohledný fotbal, ale věřím, že to zvládneme za 3 body. Máme Včelnici co vracet.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích