4:1
(3:0)
49. V. Uher
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice ještě neřekly poslední slovo, na domácí půdě porazily Katovice rozdílem tří branek!


Branky


15. M. Šimánek , 22. M. Janák , 36. T. Jindra , 62. T. Jindra - 49. V. Uher
23

Dačice ještě mají teoretickou šanci na záchranu v soutěži. O tuto šanci se také hráči rozhodli bojovat v utkání proti favorizovaným Katovicím, které porazili na domácím hřišti 4:1! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení domácích

První poločas přinesl v Dačicích všem velkém překvapení. Nejprve v úvodu utkání hosté z Katovice neproměnili své obrovské gólové příležitosti a pak začlo něco, co asi nikdo nečekal. První gól utkání padl v 15. minutě utkání, když jeden z domácích zahrával přímý kop, který katovický brankář vytáhnul na poslední chvíli na břevno, odražený míč však hostující obránce nastřelil do Šimánka, od kterého putoval míč rovnou do branky. Stav utkání 1:0. Dačice byly povzbuzené nečekanou vedoucí brankou a projevilo se to v dalších situacích. Ve 22. minutě zvyšoval na 2:0 pro domácí Martin Janák, který výstavním lobem překonal brankáře hostů. Excelentní první půli z pohledu Dačic korunoval svým gólem Tadeáš Jindra, který vstřelil gól na 3:0 ještě za velkým vápnem hostů. Další góly již první poločas nepřinesl.

Druhý poločas už si domácí nenechali výhru sebrat

Druhý poločas nezečal pro domácí hráče zrovna dvakrát dobře. Již ve 49. minutě utkání snížil z pohledu hostů střelec Vladimír Uher. Stav utkání 3:1. Ani to však domácí borce nerozházelo a slibný náskok si nenechali vzít. Naopak jěšte v 62. minutě zvýšil náskok svého týmu opět T. Jindra, který svým gólem změnil stav utkání na 4:1. Poslední půlhodinka již další góly nepřinesla, a tak se Dačice mohly radovat z překvapivé první jarní výhry, kdy porazily favorita z Katovic jasně 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Václav Zejda (brankář): Katovice nás asi podcenily a na hřišti jsem od nich čekal daleko víc. Je však třeba přiznat, že při nás na začátku zápasu stálo štěstí, kdy Katovice neproměnily dvě obrovské příležitosti. Možná i to nás nakoplo a prakticky z každé šance jsme dokázali dát gól a poločas jsme vyhráli 3:0. Ve druhé půli jsme trochu zmatkovali a obdrželi i gól na 3:1, ale naštěstí se Katovicím nepodařilo proměnit další příležitosti a my naopak zvýšili na 4:1 a zápas tím definitivně rozhodli. Navíc jsme mohli přidal alespoň další dva góly. Myslím si, že jsme si vyhrát zasloužili a doufám, že nás to povzbudí do dalších utkání. Ještě jsme neřekli poslední slovo!




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] , R. Máša [-] (58. P. Borza [-] ) , D. Křivánek [-] - T. Jindra [-] - Š. Smejkal [-] (88. V. Syrovátka [-] ) - M. Šimánek [-] (82. O. Svoboda [-] ) , D. Točík [-] , D. Mašát [-] , M. Janák [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - M. Hromíř [-] , P. Rybák [-] , L. Horejš [-] - J. Schánělec [-] , K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , J. Miklas [-] , M. Repa [-] (69. M. Bláha [-] ) - V. Uher [-] , O. Koutský [-] (82. V. Šíma [-] )

ŽK: 33. D. Křivánek , 86. P. Borza - 28. V. Uher , 45. L. Horejš , 71. O. Kagui , 85. J. Miklas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sebera Filip - POLÁK Jiří, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Karel Cibulka
Tip experta: výhra hostů

I když nepodáváme oku lahodící výkony, třemi výhrami v řade jsme se dostali do pohody a nezbývá, než to potvrdit v dalekých Dačicích, které po prohře s Včelnici již asi definitivně pohřbily šanci na udržení v KP. Nám se daří střelecky. Myslím si tedy, že nás sice nečeká nic jednoduchého, ale věřím a doufám v naše vyšší vítězství. Takže dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů