P. Hájek 51. (p.)
P. Hájek 65. (p.)
2:2
(0:1)
35. D. Heller
90. L. Dudek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodčí nařídil v derby, které se hrálo v podzámčí hned tři penalty, atraktivní souboj Hluboké s Olešníkem skončil remízou


Branky


51. P. Hájek (p.) , 65. P. Hájek (p.) - 35. D. Heller , 90. L. Dudek (p.)
23

Derby mezi Hluboukou a Olešníkem skončilo remízou 2:2. Utkání nabídlo hned tři penalty. Oba soupeře dělí v tabulce stále jediný bod i po vzájemném utkání! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný náskok hostů

V téměř až letním počasí bylo v neděli odpoledne k vidění derby mezi domácí Hlubokou a hosty z Olešníku. První poločas byli v podzámčí více na míči hosté a to se také projevilo na prvním gólu, který padl ve 35. minutě utkání, když kapitán Dudek zahrával přímý kop, který domácí brankář nepolapil podle svých představ a olešnický Dominik Heller míč uklidil do branky. Stav utkání 0:1. Více gólů bohužel v prvním poločase nepadlo, a tak se také šlo za stavu 0:1 do šaten.

 

 

 

 

Tři penalty v duhé půli!

Druhý poločas začali lépe domácí hráči. Vyrovnat se jim povedlo v 51. minutě z penalty, která byla nařízena za faul na Antoše. Míč si postavil na penaltový puntík Pavel Hájek a nenechal brankáře Studničku zazářit, bylo vyrovnáno 1:1. Další gól přišel záhy, když byl v 65. minutě utkání rozehrán rohový kop, po kterém zahrál rukou před vlastní brankou Šíma. Byla tedy opět nařízena penalta, kterou znovu proměnil Pavel Hájek a díky jeho dvěma proměněným penaltám se Hluboké podařilo otočit vývoj utkání ve svůj prospěch na 2:1. Ke konci utkání se hosté snažili hrou na tři útočníky vyrovnat. To se jim také v samotném závěru povedlo, když byl v 90. minutě  faulován ve vápně Šíma, který nechtěně zařídil penaltu soupeři faulován a kapitán Lukáš Dudek (dříve hráč Hluboké - od roku 2013 hájí barvy Olešníku) zachoval chladnou hlavu a proměnil penaltu, která měla jistě pro samotné hráče větší cenu než onen jeden bod z utkání. Zajímavé derby tedy skončilo remízou 2:2 po třech proměněných penaltách.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): Bylo to klasické a vyhecované derby, kdy si ani jeden tým nic nedaroval. Ve výsledku je remíza spravedlivá. Hluboké pomohla sporná penalta na začátku druhé půle, která je vrátila do hry. Nám se to samé vrátilo v poslední minutě utkání. V úmorném vedru si diváci přišli na své.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
O. Brůha [-] - J. Čermín [-] , S. Legdan [-] , T. Antoš [-] , P. Turek [-] - T. Křiváček [-] (71. K. Štabrňák [-] ) , J. Rubick [-] , D. Říha [-] , O. Němec [-] (1. T. Adam [-] ) , Z. Stráský [-] - P. Hájek [-] -

FK Olešník
J. Studnička [-] - M. Studnička [-] (86. M. Tressl [-] ) , J. Kalášek [-] , L. Dudek [-] , S. Vařák [-] , M. Nýdl [-] , S. Rožboud [-] , M. Šíma [-] , P. Tomek [-] (55. D. Votava [-] ) , J. Dráb [-] , D. Heller [-]

ŽK: 33. T. Antoš , 60. P. Hájek , 80. J. Rubick , 90. Z. Stráský - 15. M. Nýdl , 76. L. Dudek , 77. M. Šíma .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vican Miroslav - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Karel Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Druhý zápas, na který jsem hodně zvědavý. Hluboká je na jaře velkým překvapením a ztratila body jen jednou. Olešník má velice dobrý kádr a určitě bude chtít napravit dost nepovedený výkon ze zápasu s Rudolfovem.Těžký tip, který zkusím upřesnit - o vítězství rozhodne hlavou z rohu Standa Legdan a tři body zůstanou v podzámčí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích