3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:30

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec porazil na domácí půdě Osek


Branky


22

Jindřichův Hradec bojuje o možnost dotáhnout se na Želeč a napravit dvě předešlé remízy. Úvod utkání se domácím nepovedl. Avšak v druhém poločase rozhodla zkušenost a J. Hradec urval doma tři body za výhru 3:1. Osek se však za předvedený výkon nemusel vůbec stydět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý začátek

Již začátek utkání nabídl divákům u Vajgaru první gól. Nedal ho však nikdo z domácích hráčů, ale k radosti hostů to byl Jakub Říský, který již v 1. minutě utkání vstřelil branku na 0:1 pro Osek. Pro jindřichohradecké to jistě nebyl začátek jaký by si představovali. Bylo to znát i na jejich nejistotě při hře s míčem. To hosté byli povzbuzeni brzkou brankou Říského a snažili se obranu druhého celku tabulky zahlcovat rychlými protiútoky. Avšak gól z několika protiútoků nedali. Naopak to byl domácí hráč Martin Toman, který dokázal ve 37. minutě po přihrávce od Prince srovnat stav utkání na 1:1. Závěr poločasu již dlaší gól fanouškům nenabídl. Poločasové skóre 1:1.

Poslední patnáctiminutovka patřila domácím

Trenér domácích Marek Černoch měl v poločase jistě sáhodlouhý proslov k vlastním hráčům a bylo jasné, že J. Hradec nebude chtít potřetí v řadě "ztratit" body. Druhý poločas již nabízel malinko jiný herní obrázek, kdy se J. Hradec prezentoval snahou držet míč a hostům z Oseku už nebylo nabízeno tolik prostoru na rychlé brejky jako v prvním poločase. O obrat utkání se postaral v 74. minutě přesnou střelou Martin Toman, který svým druhým gólem otočil stav utkání na 2:1 pro domácí celek. Jistotu tří bodů dal domácím až Vít Kučera, který v 86. minutě zápasu vstřelil gól na konečných 3:1. Jindřichův Hradec tedy neprodloužil sérii bez tří bodů na tři utkání po sobě a jěště stále má šanci přeskočit Želeč.



Ohlasy k zápasu



TJ Osek
Martin Carda (hráč): Na hřišti ambiciózního týmu jsme předvedli dobrý výkon se špatným koncem. J. Hradec měl téměř celý zápas míč častěji na svých kopačkách, ale ve vyložených šancích jsme s ním drželi krok. Škoda, byli jsme blízko překvapení kola.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Hejníček [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] , T. Beránek [-] , V. Princ [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (89. J. Chyška [-] ) , J. Beneš [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

TJ Osek
M. Hulínko [-] - M. Kroupa [-] , M. Brabec [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (76. J. Hájek [-] ) , J. Benda [-] , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 44. M. Völfel , 88. L. Hejníček - 26. M. Kroupa , 80. J. Benda , 82. R. Kuneš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kaštánek Libor - KOTALÍK Petr, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Pfeifer

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: výhra domácích

Poslední dva zápasy J. Hradec pouze remizoval. V domácím prostředí si bude chtít zlepšit chuť, jasná výhra pro Jindřichův Hradec.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza