5:2
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 10:30

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko přišlo o svou jarní neporazitelnost v Třeboni!


Branky


20. K. Holzepl , 25. M. Průcha , 32. O. Cahyna (p.) , 37. M. Pancíř , 59. K. Holzepl - 77. L. Sedlák , 89. J. Barda
22

Milevsko v předešlém kole neprohrálo ani s Jindřichovým Hradcem a tak bylo s jedinou "ztrátou" bodů na jaře považováno jako favorit utkání v Třeboni. Jenže Třeboň hosty zaskočila velkou produktivitou hned v prvním poločase. Poločasové skóre 4:0 hovořilo za vše. Konečný výsledek utkání 5:2 vypovídá o tom, že Milevsko poprvéna jaře nezískalo v utkání ani jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly do sítě Milevska

Domácí Třeboň na jaře příliš mnoho bodů nezískala, a tak se dalo očekávat, že bude chtít na domácím hřišti zaskočit na jaře neporažené Milevsko. Již ve 20. minutě utkání se toto očekávání začalo pomalu naplňovat, když se jako první z velké vzdálenosti trefil parádně Karel Holzep na 1:0 pro Třeboň. Netrvalo dlouho a ve 25. minutě se prosadil jeho spoluhráč Martin Průcha. Stav utkání 2:0. Milevsko po sérii výher a remíze s J. Hradcem muselo být zaskočeno. To však nebylo vše. Ve 32. minutě byl ve vápně faulován Pancíř a pokutový kop proměnil třeboňský kapitán Ondřej Cahyna. Stav utkání 3:0. Diváci v Třeboni již byli zdatně nabaženi fotbalovým vystoupením svých hráčů, ale Holzepl s Pancířem chtěli fandům nepovedený začátek jara ještě více vynahradit a byl z toho další gól. Ve 37. minutě prvně jmenovaný Holzepl si zasekl míč a poslal centr "rabonou" na Pancíře, který vstřelil gól nůžkami (za takový by se nemusel stydět ani Cristiano Ronaldo). Poločasové skóre 4:0.

Završení bůra a pouze kosmetická úprava výsledku z pohledu Milevska

Druhý poločas sice patřil alespoň dle gólů spíše Milevsku, ale to domácí nemuselo mrzet. Nejprve se v 59. minutě utkání trefil z přímého kopu opět Karel Holzepl a završil tak pověstného "bůra" do sítě Milevska. Poté už góly střílelo jen Milevsko. První gól hostů vstřelil v 77. minutě utkání Lukáš Sedlák, který přišel na hřište až v druhém poločase. Stav utkání 5:1. A jelikož druhý gól přidal za Milevsko Jakub Barda až v 89. minutě, neměl tento gól zásadnější váhu pro celkový stav utkání.  Konečný stav utkání 5:2. Třeboň tak po druhé na jaře brala doma všechny tři body a tentokrát obrala celek, který na jaře do té doby neprohrál!



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): Od samého začátku jsme Milevsko přehrávali a vytvářeli jsme si gólové šance, které jsme proměňovali. Do šaten se šlo za stavu 4:0. Ke konci druhého poločasu jsme polevili a bohužel jsme obdrželi dva zbytečné góly. Celý tým hrál skvěle a jsme rádi za důležitou výhru.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - P. Tůma [-] (68. T. Tůma [-] ) , M. Pancíř [-] (85. J. Skála [-] ) , D. Kodras [-] , M. Hami [-] (64. M. Cimerhanzl [-] ) , M. Průcha [-] (76. J. Veselý [-] ) , K. Holzepl [-] , J. Matoušek [-] , P. Koktavý [-] , P. Pučejdl [-] , O. Cahyna [-]

FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - T. Vakoč [-] , J. Kosobud [-] , P. Novotný [-] - M. Petr [-] , J. Marvan [-] - J. Paták [-] (46. L. Sedlák [-] ) , J. Barda [-] - M. Málek [-] , F. Koutník [-] , P. Dvořák [-] (69. M. Kálal [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Pfeifer

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: výhra domácích

Věřím v naší výhru, musíme už vyhrát a prolomit naší smůlu.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů