0:3
(0:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 10:15

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč potvrdila pozici lídra tabulky a porazila Táborsko "B", které bylo znovu posíleno áčkaři


Branky


22

Šlágr 22. kola byl k vidění na hřišti, kde se jěště nedávno hrála druhá nejvyšší soutěž. Atraktivní utkání mezi domácím Táborskem "B" a lídrem tabulky ze Želče vyhrál tým bojující o postup do divize. Želeč zvítězila 2:0 a udělala další krok k vysněnému titulu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólů...

Táborsko "B" na jaře získalo zatím jediný bod za remízu z minulého kola s Čimelicemi.  Možná i proto byl kádr rezervy druholigového celku již tradičně posílen o řadu tváří z "A" týmu. Navíc mělo Táborsko Želči co vracet. Na podzim prohráli jeho hráči s Želčí 0:7, ale je nezbytné zmínit, že sestava byla nyní téměř kompletně jiná.  Od úvodu utkání mělo Táborsko lepší držení míče, ale ani tak zkušení borci (jako Linhart nebo Souček) nedokázali vyzrát na zkušenou zadní řadu hostí. Želeč však nepůsobila dojmem, že by přijela pouze bránit. V celé sestavě Želče bylo mnoho hráčů, kteří prošli mláděží Táborska a někteří byli dokonce i v "A" týmu. Pro diváky tedy velice atraktivní duel, který však v prvním poločase nenabídl ani jediný gól. Poločas 0:0.

Vítězný gól vstřelil hráč hostů Rabiňák, který dříve působil několik let v Táborsku

O poločase vystřídal Zdeněk Linhart a možná i to mělo vliv na další vývoj utkání, protože Táborsku odešel nejspíš největší útočný klenot. První gól utkání dal paradoxně hráč Želče, který byl s první týmem Tábroska do nedávna spojen. Tím hráčem byl Jiří Rabiňák, který v 58. minutě utkání vstřelil gól po centrovaném míči do vápna. Stav utkání 0:1. Táborsku minuty velice rychle utíkaly, ale pořád se jeho hráčům nedařilo vstřelit gól. Těsně před koncem utkání se nechal téměř zbytečně v rozmezí dvou minut za dvě žluté karty vyloučit domácí Jakub Kopřiva a Tábrosko muselo dohrát utkání pouze v deseti hráčích. Místo snahy o vstřelení gólu a vyrovnání skóre přišli domácí o hráče a možná i proto přišel v 90. minutě trest. O konečném stavu utkání po chybě v defenzivě domácích rozhodl gólem na 0:2 Zdeněk Šváb!



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Želeč
Roman Lukáč (trenér): Byl to pro nás fyzicky hodně náročný zápas. Domácí byli velmi šikovní na míči, naštěstí pro nás jen po šestnáctku. Kluci to však neskutečně odmakali a zvládli jsme to díky vynikajícímu týmovému výkonu.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
J. Satrapa [-] - P. Zavadil [-] , J. Kopřiva [-] , Z. Linhart [-] (46. T. Valenta [-] ) , J. Kubín [-] , D. Souček [-] , F. Blecha [-] , M. Ngimbi [-] , J. Laszák [-] (65. L. Moudrý [-] ) , J. Peterka [-] , M. Brabec [-] (65. P. Hrubý [-] )

TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - O. Kosobud [-] , J. Škrábek [-] , D. Pavličko [-] - J. Rabiňák [-] (80. I. Kloc [-] ) , T. Kukučka [-] , Z. Šváb [-] , J. Holub [-] , J. Švec [-] - J. Bosnyak [-] (76. D. Fiala [-] ) , R. Novotný [-] (89. M. Šindelář [-] )

ŽK: 84. P. Hrubý , 87. J. Kopřiva - 87. R. Novotný . ČK: 88. J. Kopřiva .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - PŘIBYL Jan, SEBERA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: výhra hostů

Tady je to jednoduché, jasná výhra pro Želeč.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů